| TVD13 a întrebat:

Deci, nu stiu ce sa fac! Ne-am certat rau de tot aseara. Eu am stat cu niste baieti pe banca iar el m-a vazut. Dar tin sa precizez ca mai mult de o propozitie n-am vorbit cu ei. Erau "prietenii" prietenei mele. Iar apoi am fost in club si am baut un pic. Si cand l-am sunat mi-a inchis telefonul. Si apoi ne-am certat un pic prin mesaje. Astazi, nu m-a sunat deloc. Ce sa fac? Sa-l sun? tot eu? Adica numai eu fac primul pas. Este o problema de orgoliu. Tin muult la el.
Deci, ce sa fac?

8 răspunsuri:
| Nextone a răspuns:

Faptul ca ai schimbat doua vorbe cu ei nu e o greseala, probabil era o chestie de politete...dar faptul ca te-ai dus in club fara el e o gresala.Adica,macar l-ai invitat si pe el in club? Te-ai dus in club cu acei prieteni sau cu altcineva? Cand vrei sa ai o relatie serioasa nu mai prea poti face lucruri de capul tau, fara sa ceri parerea pareterului.Asta,desigur,depinde de relatie, unii prefera sa fie mai liberi, altii mai apropiati.Este normal ca iubitul tau sa se enerveze daca nu ii explici situatia, asa ca mai bine vorbeste cu el.Nu uita, prea multa gelozie si orgoliu o sa distruga relatia...

| NoSmile a răspuns:

Buna!
Nu te-a spionat ca sa stie ca ''mai mult de-o propozitie n-ai rostiti'' pentru el a conatat ca te-a vazut acolo,cu ei.
Iar apoi cand i-a telefonat si a simtit in voce/cuvinte ca prezinti ceva alcolemie,s-a enervat si mai rau.
Sigur s-a gandit ca o sa faci ceva urat, ca o sa-l inseli, etc.
Eu te sfatuiesc sa-i dai un mesaj ''hei! ce faci? voiam sa-mi cer scuze ca am consumat putin alcool aseara, dar sa stii ca nu s-a intamplat nimic, am fost cuminte. iar cu acei baieti nu am nicio legatura'' si..cam atat.
Vezi ce-ti raspunde!
Tu ai gresit, tu trebuie sa faci primul pas!
Succes!

| Danysan a răspuns:

In momentul in care esti implicata intr-o relatie trebuie sa fi un pic mai distanta cu prietenii (ma refer aici la baieti). Unii iubiti au caracter posesiv si sunt invidiosi-e si normal laughing daca se da unu la ea.Problema voastra e ca nu aveti incredere destula unu in altu. Faptu ca ai plecat in club fara el, iar e un semn de? Puteai sa-i spui ca mergi in club. Poate vroia sa vina si el te-ai intrebat? Retine un lucru -fetele care iau la bord sunt privite naspa.Tu decizi ce e mai bine :-p.Trebuie sa discutati doar voi doi. Suna-l si spune-i ca trebuie sa vb -Afla ce il supara, ce la deranjat ca pe viitor sa stii sa eviti.Nu trebuie sa faci ca el ci doar sa faci in asa fel sa va fie la amandoi bine.Ar fi bine sa-i aduci in discutie si aspectu ca ai si tu anumite asteptari de la el, daca el are de la tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A dracului prietena cu prietenii ei cu tot, asa de multi are?

| Demonull a răspuns:

O sa va despartiti.asa incepe totul certuri dese pana se ajunge la o ură netratabila.
Mai bine aveti dracului o discutie serioasă.

| Raiiiisa a răspuns:

Ai gresit, iar tu ar trebui sa stii asta.
Cand ai prieten faci in asa fel, incat el sa nu te vada prea "aproape" de altii.Iti dai seama ca nu ii pica bine.
Daca ai prieten mergi cu el in club, sau daca nu ai grija sa faci totul in limita bunului simt.
Nu trebuia sa bei.
Trebuie sa faci tu primul pas pentru ca tu ai gresit.
Orgoliul nu o sa va ajute la nimic!

| hondru a răspuns:

Daca eram in locul lui cred ca nu scapai doar cu o vb si mai degraba erai calcata in picioare.asemenea lucruri nu se fac fatoooo. orice baiat care iubeste este gelos si nu suporta sa isi vada iubita langa alti chiar daca nu are nici o treaba.e vb de principii aicea.de reguli sfinte.asa cum si un leu isi pazeste prada de hiene.nu mai aveti nici o sansa.doar sa fie el prea batut in cap sa se intoarca la tine.

| 69AnonimuS69 a răspuns:

Sincer... Nu stiu nici un baiat sa aiba gelozie in el. Insa toti prietenii mei sunt timizi. Deci, da, tu trebuie sa faci primul pas. Explica-i ce se intampla. Iar daca incearca sa-ti raspunda saruta-l si ai terminat povestea. Si da trebuie sa i-o spui fata-n fata altfel nu are efect. Iti spun chestiile astea ca baiat si stiu ca daca ai face chestia asta pe mine ar funtiona. Succes!