Ii spui ca un fel de poveste...asa a facut si o pr de-a mea ii spui ca acum ''cateva zile'' un baiat te-a intrebat daca vrei sa fii cu el si tu nu i`ai dat un raspuns concret.si vrei sfatul ei (sfatul mamei )
incearca asa.chiar daca esti cu el ) o sa se simta bine daca o intrebi lucruri din astea
Ii spui : " Mama, imi pare rau dar trebuie sa-ti spun ceva, sunt insarcinata! Ea o sa spuna : Aoleuuuuuu doamneeeeee dumnezeule, iar apoi o sa-i spui : glumeam, nu sunt, doar am prieten.
Pai vorbeste cu ea asa.cand e calma.linistita.
te duci la ea si ii zici.
mama... mi-am facut un prieten
si gata
ceva de genu am facut si eu.
ma asteptam sa reactioneze cat de cat ciudat.
dar a primit bine vestea...
Cand gasesti un moment care pare bun tragi aer in piept si zici "mama am prieten" si fugi repede daca se aude un zgomot mare sau/si un urlet -->ceva acolo nu e bine .
Varianta 2 : "mama tu cand ai avut primul preiten?"
Varianta 3 : "mama e normal sa am un prieten?"
Varianta 4 : nu zici nimic doar precizezi cand te intreba unde de duci "ma duc cu x la film " "ma duc cu x la suc " -->se prinde pana la urma
Varianta 5 : "multmumesc pentru cadou! voi ati vb cu mosu sa il aduca pe X "
Varianta 6 :"mama daca imi place de un baiat si lui nu ii place de mine ce ar trebui sa fac " (vezi reactie)
daca mai trebuie zici
Daca merge asa de bine treaba cu parintii tai! Eu spun sa nu iti fie teama sa le spu-i.Va intelege doar si ei au fost tineri, nu-i asa?! BafTa.Sarabatori FericiTe
Da...deci eu am 12 ani si tot asa mi-a fost frica si pana la urma am zis ce o fi o fi m-am dus la ea si i-am spus s-a suparat putin si a zis sa am grija pentru ca baietii vor altceva de la noi deci incearca sa ii spui cred ca te va intelege...succes!:*
Anonima17191 întreabă: