| Dearscorpion a întrebat:

Deci, nu stiu cum sa mai gindesc, ajutati-ma va rog. Am avut o relatie de dragoste care a durat 4 ani, in ultima vreme ne certam mult si asa sa primit ca ne-am despartit, eu nu puteam fara el, il sunam da nu imi raspundea si intro zi mam luat in miini si am incetat sa ii atrag atentia, a doua zi, noaptea pe la 11 ma suna el si incepe a plinge, imi spune ca vrea sa moara ca sunt cea mai scumpa pentru el...eu nu am vrut sa ne impacam...a doua zi din auzite deam acea persoana se simtea bine si iar nici o atentie, nu stiu cum sa mai inteleg baietii astia, ce e asta?

3 răspunsuri:
| Ea12345 a răspuns:

Relatia voastra e deja consumata. Degeaba trageti unul de celalalt, ca nu va merge.
E normal ca inca sa va iuti, pana la urma sunt 4 ani in care ati fost impreuna si sunt extrem de greu de uitat. Eu iti recomand sa nu te rupi de el dintr-odata, ci treptat. Incepeti sa va vedeti mai rar, dar totusi si vorbiti(cam o data la 2-3 zile). Incearcati sa va continuati viata unul fara celalalt, caci in acest moment te afli intr-o relatie toxica.

Daca e nevoie, poti apela la un psiholog, care crede-ma, te va ajuta enorm. Nu e nicio rusine sa ai o problema atata timp cat recunostica o ai si incerci sa o rezolvi.

Multa bafta!

| neutrino a răspuns:

Fiecare baiat are un plan cu ajutorul caruia el crede ca poate pacali o fata.

| glitchMirror a răspuns:

Hai.
Se luptă cu el insuși,are conflicte interioare.
Îi nesigur pe el,ce simte,se indoiește de relația voastra,probabil nu are incredere in tine.
Tu nu ai ce să faci!
Adică,cât timp ai putea să-l dadacești dacă el nu stie ce vrea de la viată...
Iar pe urmă, chiar dacă și-ar reveni relația voastră, te va lăsa pentru altele, deoarece va crede că nu ai fost destul de femeie să-l lasi in pace, si o să fie și el frustrat pe faptul că nu a fost destul de bărbat incât să conducă relația.Adică se va simții incapabil.
Câteodată chiar nu ai ce face.
Continuă relația dacă vrei tu, insă dacă poți găsi ceva mai bun, uită-l!
Bye.