anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci nu vreau sa aud esti prea mic etc.Am 13 ani si am avut pe net o prietena recent neam desparatit era de vina distanta si as vrea sa imi gasesc pe cineva care sa ma inteleaga si sa ma placa asa cum sunt as vrea sa stiu cum sa intru in discutie cu o fata pe care nu o cunosc deloc vreau sa zic ca am fost la rockfest ieri merg si maine si azi si am vazut multe fete acolo de varsta mea si mai mari si as vrea sa stiu cum intru in discutie cu o fata de acolo pe care nu o cunosc deloc sunt foarte timid. Vreau sa imi gasesc pe cineva pentru ca mie si dor de o alta fata cu care nu am fost impreuna da mi-a placut de ea si avea preten da de cand i-am zis ca o plac relatia mea de pretenie cu ea o murit complet.In fine deci sa nu aud aiureli ca esti prea mic etc. DAU FUNDITA!

Răspuns Câştigător
| unefillefrançaise a răspuns:

Salut happy
Intra cu fetele in vorba smug ...intreaba`le cat e ceasul [ da vezi sa mnu ai ceas pe mana ca te dai de gol laughing ] sau cere`le un servetelhee hee. Incearca sa flirt`ezi cu fete de varsta ta, si daca iti "raspund cu aceeasi moneda" e numai bine smug

4 răspunsuri:
| portocalăăă a răspuns:

Pai. daca pui ochii pe o fata de acolo, intra in vorba cu ea.De exemplu, fa-i un compliment dragut."ce bine iti sta parul","esti frumoasa" sau "culoarea rochiei te prinde".etc.Atunci,vezi cu reactioneaza. Daca te ignora, n-ai sanse. Dar daca intra in vorba cu tine invit'o la un suc, o inghetata. Vorbiti si vedeti, poate va iesi ceva.
Succes:*

| MickeyAndryyy a răspuns:

Poi eu sunt disponibila...:*

| MickeyAndryyy a răspuns:

Daca doresti...am 12 ani id meu:Miss_andry_98

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am 12 ani si sunt din neamt. sunt timida si obsedata sa am o relatie. prietenele mele au si eu de ce nu