Categoric te place. Eu zic sa te duci sa vorbesti cu ea, pentru ca mergi la sigur. Ea nu l-a intrebat degeaba pe prietenul tau daca o placi...a sperat ca el o sa iti spuna tie, tu o sa te prinzi ca ii place de tine si vei face tu urmatorul pas.
Mda, atunci se schimba datele problemei. Sincer sa fiu, nu stiu ce sa zic. Pe de o parte cred ca daca te placea, ti-ar fi raspuns pozitiv la mesajele de pe Facebook si totul ar fi mers de la sine, fara sa-l implice inutil in ecuatie pe prietenul tau, dar pe de alta parte si daca nu prezentai interes, pur si simplu te-ar fi ignorat si nici nu l-ar fi intrebat ceva despre tine pe prietenul tau. Eu banuiesc ca e prostuta si nu a fost in stare sa inteleaga ca nu i-ai fi scris pe Facebook daca nu o placeai, si din timiditate a preferat sa se asigure intrebandu-l pe prietenul tau (cu care probabil se stie mai bine). Oricum ar fi, eu zic sa vorbesti direct cu ea... spune-i ca o placi. Nu pierzi nimic. In cel mai rau caz ar putea sa spuna "nu".
Posibil!
Dar nu mai trimiteti mesaje prin prieteni, intreab-o pe ea direct si basta!
Pai eu cca te place. Uite. INtr-o seara a trebuit sa ma vad cu un prieten, impreuna cu sora mea. El a venit cu un baiat care ma rog, e mai mare ca mine. Mie mi-a placut de el si l-am intrebat pe acel prieten despre el. el m-a sfatuit sa vorbesc eu insami cu el si i-am dat cerere pe Facebook, el mi-a scris, am vorbit si de acolo a luat amploare totul. Acum suntem impreuna, avem 6-7 zile impreuna si ne intelegem super bine. ne vedem in fiecare zi. Oricum. voiam sa subliniez faptul ca fetele intreaba anumite persoane despre prietenii lor atunci când le place de cineva. parerea mea
KatiMe27 întreabă: