| dodorina a întrebat:

Deci o intrebare destul de intima, dar vreau sa stiu: Este adevarat ca dupa ce incepi viata sexuala te abtii mai greu sa nu faci sex? iti creste pofta de sex si nu mai poti sa te abtii? Risti sa te ingrasi? ce urmari sunt?

19 răspunsuri:
| adelinaiasi a răspuns:

Depinde cum interpretezi tu asta de ingrasat nu poate ca dai de gust de aceea vrei cat mai des cel mai bine e mai rarut si protejat

| alexdop21 a răspuns:

1. Este normal sa vrei sa faci sex, pentru ca de obicei a face sex e o placere, si ca orice placere o mai vrei odata. Dar asta nu inseamna ca nu te poti abtine.
2. Pofta creste cum spuneam si mai sus, dar te poti abtine.
3.De slabit am auzit, de ingrasat niciodata
4. Urmarile in cazul fetelor sunt : pierderea himenului, si daca urmezi un tratament cu anticonceptionale cresterea poftei de mancare, dar nu iti baga si in gura

soothe
| soothe a răspuns:

Ai dreptate intr-un fel. E mai usor cand nu stii ce-i bun; macar nu iti doresti.
Se pot intampla tot felul de lucruri, poti ramane chiar insarcinata.

| whiteman a răspuns:

Aici nu cred ca suntem noi baietii in stare sa raspundem in locul fetelor pentru ca asta ii o intrebare cam pentru fete. dar eu spun ce ii in locul baietiilor... da ii adevarat ca de abtii mai greu de la sex, pentru ca ii ceva frumos si niste senzatii mai tari ca alea de la sprite laughing despre ingrasat sau poftele fetelor de sex nu stiu ce sa zic.

| Farcas a răspuns:

Deci... te poti abtine dar mai greu. Odata ce ti-ai inceput viata sexuala dupa 2, 3, 4 experiente incepe sa iti placa din ce in ce mai mult si tot o sa mai vrei, o sa mai vrei. Pofta de sex creste dar nu in masura asa exagerata incat sa nu te mai poti abtine.Depinde de organismul fetei daca te ingrasi sau nu.

identitate
| identitate a răspuns:

Daca devii nimfomana te abtii foarte greu sau deloc.Nu ai tu ghinionul asta!happyIn rest poti sa te abtii foarte bine pentru ca totul poate fi controlat cu ajutorul creierului, inclusiv instinctele si dorintele.Sau se prea poate ca primele experiente sa fie neplacute si sa nu-ti doresti deloc, iar pofta de sex sa scada si sa fie mai mica decat inainte de a face sex pentru prima oara.Si de ce ar fi deranjanta pofta de sex?!
Unele fete se ingrasa un pic dar ajung la greutate pe care oricum o sa o aiba in cea mai mare parte a vietii lor.Si nu e o problema, mai ales ca foarte multe arata mult mai bine mai plinute decat slabe.Majoritatea fetelor insa slabesc atunci cand fac sex (dar chiar fac, nu doar asa ca sa fie) si se ingrasa cand nu sunt la fel de active.
Urmari (neplacute) pot fi foarte multe:boli cu transmitere sexuala, sarcini nedorite, deceptii, temeri, 1001 de intrebari...
Dar toate se rezolva (mai degraba nu apar) daca te informezi, mai ales inainte de a incepe viata sexuala si esti responsabila.
Urmari placute? Ar fi pacat sa-ti stricam surprizele si nu ar fi corect sa te facem sa fii tentata.happy

| stresu a răspuns:

E normal sa te tenteze mai tare ideea de sex dupa ce ai inceput in cazul in care a mers bine; daca iese prost de multe ori la rand si partenerul nu te ajuta, atunci nu prea iti arde sa repeti experienta si devine doar"treaba aia de trebuie sa o fac". Sper ca nu esti in situatia aceasta.
Oricum, chiar daca te simti bine nu devii brusc nimfomana, si chiar daca mai trece cate o idee din cand in cand, se poate sta si fara o perioada, desi daca nu e nevoie de ce sa recurgi la abstinenta?
De ingrasat nu te ingrasi, e doar un mit.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Normal ca vei fi tentata sa o faci mai mereuhappy
De ingrasat te ingrasi doar daca iei anticonceptionale!

| catthshshshs a răspuns:

Ai mai multa pofta de sex dupa aia, dar depinde si de persoana.
Poti totusi sa te abtii de la asta.
Eu nu m-am ingrasat deloc.
Urmari sunt suficiente, risc de sarcina, infectii.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nici una din afirmatii nu este adevarata. Te abtii cat vrei cu adevarat, cat ai un motiv interior puternic. Nu te ingrasi de la sex sau de la abstinenta.

identitate
| identitate a răspuns:

@Brigaela laughing Cum iti explici atunci faptul ca unele fete, care sunt chiar plinute, se transforma in fete foarte slabe si sunt de nerecunoscut? Asta intamplandu-se dupa ce isi incep viata sexula... E doar o coincidenta?! Iar altele slabesc, si inca mult dar inca au forme, tot dupa ce fac sex (regulat, nu o data si gata big grin) si se ingrasa la loc atunci cand au perioade de abstinenta, sau fac sex si nu prea? Evident ca daca ele stau ca la film si nu se implica, sau mai degraba partenerul nu le face sa se implice cu adevarat, nu se schimba mai nimic. Cele care se "transforma" asa sunt si cele mai ghinioniste, pentru ca nu pot sa minta si sa spuna ca nu te-au "inselat" nici daca nu le-ai vazut un an de zile si nu ai "informatori"happy Altele in schimb se ingrasa pentru ca se pregatesc pentru sarcina iar sexul e cel care declanseaza transformarea.Nu inseamna ca isi doresc asa ceva, e ceva natural, instinctiv... Unele insa raman exact la fel orice ar fi, chiar si in timpul sarcinii dar ele nu sunt "normale".happy

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Identitate, e o absoluta coincidenta. Sub 1% din fete sufera schimbari majore in aceasta perioada, si, daca stai si te gandesti, tot 1% din fete sufera aceleasi modificari intr-o alta perioada aleasa aleator. Nu orice chestie care se intampla este un fenomen general, uneori e doar o intamplare. De aceea statisticile si studiile medicale sunt riguroase. Daca vrei, alege tu macar 50 de fete, la intamplare, noteaza ce schimbari serioase au patit dupa inceperea vietii sexuale, ia alte 50 de fete tot la intamplare si vezi ce modificari au suferit in alt interval echivalent, aplica teste statistice (chi patrat, anova) si vezi daca rezultatele obtinute nu imi sustin afirmatia.

identitate
| identitate a răspuns:

@Brigaela Cine stie, poate am intalnit mereu doar exceptiile...laughing sau transformarile au loc doar cu mine.happy Desi mi-ar placea sa cred asta, nu e asa pentru ca am vazut fete "transformate" si fara ca eu sa fac ceva, erau altii cu ele.In acelasi timp fete care erau plinute cu altii slabeau cu mine.NU tine neaparat numai de sex in sine, fetele isi schimba comportamentul alimentar.Asa cum atunci cand au deceptii in dragoste mananca "tone" de ciocolata sau inghetata, si atunci cand nu sunt satisfacute sexual inlocuiesc satisfactia sexuala cu alte satisfactii:mancarea.Aceeasi pe care o consuma in exces cei care se lasa de fumat, inlocuiesc nicotina cu alimentele si se ingrasa.Statisticile sunt una, comportamentele reale sunt altele.Nu neg statisticile pe care le prezinti (in cazul de fata happy ).

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Identitate, deceptii in dragoste au si virginele. Ca sa nu mai spun ca si stresul de la serviciu, de exemplu, te poate face sa mananci tone de ciocolata. Asta n-are legatura cu inceperea vietii sexuale. Argumentele ar trebui sa fie cu totul altele.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Brigaela dragă, ieşi din casă! Ieşi de pe silent!
Abstinenţa dăunează grav pe termen lung!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Kongeriket, despre ce este vorba ca nu inteleg deloc?

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Brigaela, este vorba de tâmpenia pe care o susţii tu şi ceilalţi habotnici de-aici. Cum să fii atât de bătut în cap încât să susţii abstinenţa atâta vreme cât se ştie clar că abstinenţa duce la îngrăşare?! Pfff...

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu nu sustin abstinenta si de altfel este demonstrat ca abstinenta nu duce la ingrasare. Tu n-ai vazut calugarite slabe bat? Sustii prostii mintind ca sunt argumentate stiintific.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de la persoana la persoana, in cazul tau poate vrei sa o faci mai des, dar stiu ca sexul nu ingrasa, din contra slabeste. iar urmari nu pot exista daca te protejezi in permanenta...happy:*