Tinerete`nvalurita`n ceata.ar fi foarte bine sa stii ca cele mai sigure, si mai usor de obtinut sunt orgasmele generate by oralisation! cele vaginale sunt relativ derivate de la zona clitoridiana, si accentuate, apoi declansate de stimularea corespunzatoare a punctului G, by finger or penis!
Orgasmele "exclusiv" vaginale sunt foarte greu de obtinut, si ele sunt cam de 2 sau 3 ori mai putine decat cele clitoridiene!
Cele vaginale necesita mult mai multa experienta, detasare+relaxare, incredere in partener (dar si el sa stie ce si cum sa faca!, etc...) pasiune, rabdare, cunoasterea corpului si reactiilor partenerei, ca si ale tale!, si asa mai departe!
Nu stiu sa existe la noi spray sau geluri "minune" care sa te ajute sigur!, in ceea ce ti-ai propus! Sunt produse care anesteziaza sensibilitatea penisului, pentru a intarzia ejacularea ta, si altele, care stimuleaza=infierbanta zona clitoridiana!
Dar mult mai sigur e sa stii tu ce ai de facut, ea sa vrea!, atmosfera sa fie ok, curat, igienic, prezervativele la vedere, ca semn al respectului tau fata de ea!, muzica lenta in surdina, lumanari parfumate, si pentru relaxare, un pahar de vin rosu sau sampanie, tandrete si rabdare, dialog sincer, simtul umorului, si preludiu. ca lumea!
Success! si tine-ne la curent! ca sa poata invata si altii de la tine!
Un sfat de carpaci, poate o merge: Cumpara Durex Play Warming sau Tingle si folosseste-l cu incredere, trage 100 de wisky inainte sa macinatzi cafeaua si da frate in ea cum au dat in Bosnia sau cum bate surdu-n tobe pana cand reusesti sa rastorni macaraua. Eu cand am incercat dracoveniile astea ii luase mitra foc la fata spunea ca e chiar belea, noi nici nu prea avem nevoie de ele ca am eu grija sa terminam bine sedinta. In prealabil fa-i incalzirea ei calumea, si in timpul actului nene nu slabi ritmu si sarut-o pe gat si tot ce e sensibil langa, arunca-i si cate o soapta in ureche cu ceva ce stii ca ii place sa auda. Iti transmit traditionala urare studenteasca: BAFTA!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: