Nu esti singura. am o colega si e la fel. da` nu cred ca este nici o problema.. Inseamna ca prietena ta este foarte dezvoltata .
Depinde si cat de mari ii are mama ei. fiecare se dezvolta diferit. Daca e ceva ciudat la marimea sanilor poate fi o dereglare hormonala!
Buna!
Dc sa nu fi normal? Generatiile de azi sunt foarte dezvoltate!Sa aiba grija insa cum si pune in evidenta si sa poarte sutien ca i se vor lasa de tot.
Poate ca u esti aia da in fine! nu nu ii nicio problema in asta unii se mai dezvolta mai repede
Mai eu zic ca e normal.adica fiecare se dezvolta diferit.Si eu am o prietena cam la fel.numai ca ea e si foarte inalta pentru varsta ei.Depinde de organismul ei. sper ca te-am ajutat pa-pa
PS:nu are de ce sa se ingrijoreze
A inceput cumva viata sexuala? e normal intr-un fel si eu i-am avut destul de mari ...cred ca trebuie sa se bucure pentru ca e de bine funda?
Pai.Deobicei astfel de cazuri se intampla din cauza imbracamintii. A o colega in clasa care are aceeasi problema. Iam recomandat sa incerce alte haine Si Pam Pam.Am avut dreptate
Deci 50% Astai cauza.Imbracamintea poate schimba nitel corpu uman.
Spune-i prietenei tale sa incerce un pulovar, Maiou, Haina.Si sa vada daca se intampla acelasi lucru.Deobicei acest lucru este normal.
Era mai grav invers, oricum eu cred ca tu esti de fapt prietena ta cea mai buna, nu e nimic grav
Si eu ii am la fel si am 11 ani. o colega are 10 ani si are la fel si pe deasupra e si inalta. e normal daca esti dezvoltat