Toti adolescentii normali se masturbeaza la un moment dat. E adevarat ca prietena ta a inceput cam cu un an-doi mai repede edcat normalul, dar asta nu inseamna ca este nebuna.
Intarzierea menstruatiei nu are absolut nici o legatura cu masturbarea, dar la varsta ei nu este deloc ingrijoratoare.
Nu inteleg de ce n-ai mai fi prietena cu ea...
Chiar daca se masturbeaza, eu zic sa ramai prietena cu ea mai ales ca a avut curjaul sa iti zica ca face asta. Nu are ce sa se intample, probabil nu i s-a reglat inca ciclul menstrual si de aceea nu ii vine la timp. Da, e normal sa nu ii vina luna asta dar nu pentru ca se masturbeaza, poate din cauza faptului ca a luat pastile, a fost racita, a racit la burta sau alte motive.
P. S ramaneti prietene si spune-i sa se ocupe cu altceva si nu cu masturbatul de la o varsta asa de frageda.
Eu zic ca este pacat sa pierzi o prietena buna si spun buna pentru ca a avut curajul sa iti spuna asta, la varsta ei este normal sa nu ii vina regulat ciclul pentru ca, cu timpul se reguleaza...este normal sa te masturbezi dar e cam micuta...prindeo frumos de manuta si spune-i sa lase astea deoparte. sper ca te-am ajutat pup cyus
Nu prea as crede. Avem si noi o tipa la fel in cartier si nimeni nu vorbeste cu ea.
anonim_4396 întreabă: