anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci o sa incep cu inceputul! el sta la niste rude aici in vecini la mine dar nu este din judet si m-am imprietenit cu ellove struck mereu iesim seara si stamm impreuna si fara sa imi dau seama il iubesccrying nu stiu daca ma iubeste si el dar vorbeste frumos cu mine si ma ia in brate :X il iubesc si o sa plece azi sau mainecrying nu stiu dar imi pare rau ca pleaca. vorbeste foarte frumos cu mine si a zis ca o sa se intoarca vara viitoare si la iarna sau chair vara asta. voi ce ziceti ma place? sa fiti in situatia mea ce ati face? cryingcrying FUNDA SI VOTURI

Răspuns Câştigător
| UuuLaaLaa a răspuns:

Pai din moment ce se comporta asa frumos cu tine, ceva poate simte si el! Oricum, te-as sfatui sa nu ii arati ca-l iubesti, sau sa incerci sa il uiti. In primul rand pentru ca sunteti la distanta, iar distanta de multe ori este o piedica mare intre persoane si sentimente, iar in al doilea rand... sa nu iti faca ceva si sa regreti pe urma ca`l iubesti. sad

Sigur te place... Insa o relatie nu cred ca ar fi tocmai indicata :d... tu sti:*

0 răspunsuri: