| hoppam a întrebat:

Deci o sa incep cu inceputul in iarna anului trecut a inceput sa imi placa de o fata pe vremea aceea eram gras dar oricum.Imi placea de ea foarte mult si credeam ca si ea ma place apoi am aflat ca si celui mai bun prieten al meu ii place tot de ea a fost un semestru greu am ajuns sa nu mai fim prieteni pentru o perioada mie imi placea de acea fata in continuare intre timp lui a inceput sa ii placa de alta fata si am fost iar prieteni apoi sm avut niste probleme tatal me find in armata a plecat in Afganistan si devenisem mai nesimtit cu ea mentionez ca pana atunci noi vorbeam mult unul cu altul apoi nu am mai scos nici o vorba unul altuia.In fine a venit vara si tata a venit teafar si nevatamat apoi a inceput iara scoala si eu in continuare o placeam.Cu prietenul meu nu mai aveam probleme deoarece se mutase anul asta din nou vorbim unul cu altul foarte mult de obicei nu putem sa ne privim in ochi ca incepem sa rade ea imi zambeste cand ma vede si eu la fel si nu stiu daca ma place acum arat mai bine am slabit aproximativ 6 kg si sunt slab si inalt am 1.71 inaltime (am 13 ani) si as vrea sa stiu daca ma place macar putin acum cateva zile am aflat ca prietenului meu inca ii mai place de ea si miercurea viitoare va veni pe la scoala ea stie ca lui ii place de ea dar ea nu il place.Eu as vrea sa aflu daca ma place mai ales ca acum vorbim foarte des si o surprind deseori ca ma priveste pe ascuns si de obicei imi atrage atentia la cum sunt imbracat sau cum e ea si ma intreaba des daca arata bine (atunci cand sunt mai multe fete si baieti prin preajma tot pe mine ma intreaba).Deci cam asta a fost cum as putea sa imi dau seama daca ma place. Funda!

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Eu cred ca te place, altfel nu ar fi atat de atenta la tine si nu ar interesa-o atat de mult daca tu crezi ca arata bine. Eu zic s-o chemi pe afara, sa iesiti de cateva ori impreuna doar voi 2 si sa vezi cum decurg lucrurile. Daca incepe si ea sa dea semne ca e interesata, atunci spune-i c-o placi.

| raMLesS a răspuns:

Hei, buna fata ştii... eu te "urmăresc" de mult timp, vreau să-ţi spun că-mi place de tine, vrei să fii prietena mea? :3.

Omule fără frică, că nu te papă nimeni, spune-i ce simţi şi gata.
Decât să stai ca un depresiv încă 50 ani la rând şi să regreţi că nu ai făcut ce ţi-ai propus de ex să o iei în braţe să ii spui că o placi şi nu ştiu ce, mai bine îi spui acum.
Dacă nu te place asta e, viaţa merge înainte, vede-ţi de şcoală şi gata.

| hoppam explică:

Da...nu imi mai place de ea mi-am dat seama ce fel de persoana e happy