Poti sa vb cu mama ta de cate ori ai ocazia sa.i explici ca ai ceva sentimente pentru el, spune.i ca e baiat de treaba, daca vrea sa il cunoasca si ea, oricand. Dar sfatul meu e ca nu ar trebui sa fi in stare sa infrunti orice pentru el deoarece baietii, vor doar un anumit lucru fiind mai mare ca tine cu 9 ani asta ma pune pe ganduri, totul e frumos la inceput ai sa vezi pe parcurs intra.devar cum e. mai cere informatii despre el la prietenii lui, si incearca sa te convingi singura ce fel de persoana e
M-am interesat si nimeni nu il vorbeste de rau. Toti spun ca e un baiat de treaba.
Buna!
Daca il iubesti asa mult cum spui, explica-i mamei tale calitatile pe care el le are si cat de mult il apreciezi.
Descrie-l frumos si bine, cu incredere in tine, fi realista si analizeaza-l cu atentie in fata mamei tale.
Spune-i cat mai multe despre el [daca ai incredere ] si o sa vezi ca, cu timpul vazand ca nu are incotro va va lasa in pace.
Si intre ai mei sunt 9 ani diferenta. Si ce? Se iubesc.
O zi buna, http://educatiasexuala.ucoz.ro
Si eu cu iubita mea avem o diferenta de varsta de 9 ani. Explica-i mamei tale ce ce se intampla in viata ta sentimentala e strict problema ta si sa nu se mai bage ca musca in lapte.
Asteapta. O sa se calmeze cu timpul cand o sa realizeze ca nu are ce sa faca.Asa a facut si mama iar diferenta dintre mine si iubitul meu este cam tot pe acolo.
beausingurlamasamea întreabă: