Si daca arata de 15-17 care e problema? Tot baiat e si la 15 si la 16 si la 17 asa ca nu-ti mai bate capul cu asta. Varsta nu conteaza asa de tare, dar problema este alta, pana la urma cati ani are? De ce nu faci cunostinta cu el? Pana la urma nu o sa-si dea seama niciodata seama ca iti place de el daca nu faci ceva. Cred ca ai sanse.
Tu nici nu stii sa iubesti la varsta asta si vrei sa fi cu unul, ocupate de studii.
Normal ca ai sanse.cauta sa vb amandoi si daca te place iti va spune sigur ceva.in plus in dragoste nu conteaza varsta.important e sa va iubiti si sa va respectati.succes
Ma iceman fata iti cere sfaturi daca are sanse si tu ii zci de studii avand in vedere ca ea o zis ca are media mare pe semestrul intaii nu vad ce ce ar fi o problema daca ar fi cu el nu o sa ii striga media si sweetPanda bagate in seama cu el dupa cum sa scris mai sus nu ai nimic de pierdut mai bine sa te bagi decat sa sttai cu intrebarea dac ai sanse:*bafta multa
@Iceman cu scoala merg foarte bine, 9.78 media pe semestrul trecut. Prima relatie a mea a inceput anul trecut si s-a incheiat acum cateva luni cand am realizat ca nu mai simt nimic pentru ex, iar in acel an cat am fost impreuna l-am iubit, si am fi fost si acum impreuna daca nu-mi schimbam sentimentele, oricum intrebarea a fost alta, acum doar ti-am explicat, sa nu crezi ca's vreo mucoasa care inca se mai joaca cu papusi. Nu-mi trece repede cand ma indragostesc de cineva si oricum care e treaba ta, eu vroiam sfaturi, nu reprosuri.