| renetecozacone a întrebat:

Deci...o sa spun pe scurt totul
- eu si iubitul meu ne-am sarutat pe pat si o pată i-a aparut pe pantaloni
- m-am retras, am lasat pata sa se usuce, nu era de la mine
- dupa vreo o ora sau doua, el si-a pus prezervativul, si-a lasat boxerii pe el, pantalonii erau pe jumatate tot pe el si eu eram in lenjerie intima.
- el s-a frecat (era peste mine) pur si simplu de mine (s-a masturbat) si apoi a ejaculat in prezervativ.
Intrebare: e vreo posibilitate sa fiu insarcinata? Chestia asta s-a intamplat la 6 zile de la terminarea menstuatiei. Acum a trecut o saptamana de la 'intamplare', ma dor ovarele (e posibil ca acum sa fie perioada de ovulatie?) si mi se pare ca mi se schimba culoarea sfarcurilor (nu sunt prea sigura), uneori nu am pofta de mancare...
Poate sunt eu doar paranoia si toate simptomele astea sunt pe baza psihica (tot cred ca exista posibilitatea sa fiu insarcinata), dar am nevoie de o mica parere
Va multumesc

7 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Dacă continui cu viața sexuală fără a fi căsătorită, bun venit în stresul acesta permanent.Mai bine urmază planul lui Dumnezeu și conștiința ta care te face să te simți vinovată și nu mai fă sex cu nimeni până la căsătorie, altfel satana jubilează de viața ta plină de stes, frică și vinovăție.

| Violleta2022 a răspuns:

Ovulatia se produce la mijlocul perioadei dintre 2 cicluri menstruale. dar perioada fertila incepe dinainte de ovulatie cu 4-5 zile si tine 4-5 zile dupa ovulatie. Asta ca sa stii care este perioada fertila, cand poti ramane gravida daca ai sex, chiar fara protectie, chiar si fara sa ejaculeze in vaginul tau.
Daca va jucati cu lenjeria pe voi, este clar ca nimic nu-ti poate intra in vagin si nu ai cum sa ramai insarcinata!

| corbulalbrosu a răspuns:

Oare de cate ori va fi nevoie sa vi se repete ca nu are absolut nicio valoare, sau vreo relevanta informatia prin care se "precizeaza" ca actiunea cu tenta sexuala s-a petrecut dupa un anumit numar de zile de la terminarea menstruatiei. Pentru a se putea da un raspuns cert si cat mai corect, trebuie PRECIZATA ziua EXACTA a NOULUI ciclul menstrual care incepe din prima zi de menstruatie. Fiindca menstruatia se poate manifesta in cazul unora pe parcursul a doar 2-3 zile iar in cazul altor femei si pe parcursul a 7-8 zile, devine imposibil sa apreciezi/stabilesti in mod corect momentul in care s-a produs respectiva activitate cu conotatie sexuala. Ceea ce trebuie precizat intotdeauna in primul rand esta DATA de incepere a menstruatia. De asemenea trebuie precizat tipul ciclului menstrual, adica daca acesta este REGULAT sau NEREGULAT precum si lungimea ciclului. Insa chiar si asa din cele prezentate, se pare ca probabil joaca voastra a avut loc inainte de a incepe PERIOADA FERTILA, adica perioada in care formarea unei sarcini este considerata ca fiind aproape IMPOSIBILA mai ales in situatia in care sperma a fost ejaculata in prezervativ iar tu ai fost cu lenjeria intima pe tine. Din calcule (3+ 6+ 7 = 16) reiese ca este posibil ca in acest moment sa fii cam in momentul producerii ovulatiei, ceea ce intareste si mai mult presupunerea ca formarea si existenta unei sarcini este imposibila in aceasta situatie. Multa sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Daca totul s-a intamplat asa cum zici, nu poti fi gravida.

| Oana92 a răspuns:

Nu ai cum sa fii insarcinata si nu ai cum sa ai simptome de sarcina atat de devreme.

Si totusi, ce treaba avea prezervativul ala? De ce l-a pus daca nu ati facut sex? E risipa de bani...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai NICIO sansa sa fii ramas gravida. Keep calm!winking

| ijuuuuuuu a răspuns:

Nu ești gravidă.