| Mysteryossa a întrebat:

Deci, pana acum cateva ore totul era ok intre mine si iubitul meu.cand am vb cu el mia sp k se pune sa doarma.acum am as acasa si l-am sunat dar nu mia rasp si s-a inchis. m-a sunat el imediat si mia vb foarte ciudat, mi-a zis ceva de genu " k ce, mai vrei si bani k team sunat?" si eu l-am intrebat ce are, apoi el mia sp k dc am inchis cand l-am sunat. i-am explicat ca s-a inchis sg din cauza ca a sunat de multe ori si nu a arsp. iar ela sp k nu se intelege cu mine j k vb mai inkolo. mia sp "pa" si mia inchis.nici macar "te iubesc " nu mia sp, eu spunandu-i lui...nikodata nu a facut asa. oare ce se intampla? sunt de 7 luni cu el, am facut orice pentru noi. oare ce se intampla?

Răspuns Câştigător
| andreutza93 a răspuns:

Probabil l-ai prins doar intr-un moment prost,ori era de pe somn,ori se certase cu ai lui sau cu altcineva,insa nu fi suparata,se mai intampla in orice relatie exista si certuri, o sa va impacati si o sa fie totu bine, sa speram ca doar era nervos si ca nu cauta motiv de cearta din alte motive. agdu si sper ca te-am ajutat

| Mysteryossa explică (pentru andreutza93):

Am vb cu el, si mia sp k a avut o zi mai rea si la scoala, si acasa...si ca e din cauza asta.si ne-am impacat.asa sa fie?sad repet: pana acum nu a mai facut asa

14 răspunsuri:
| andreutza93 a răspuns:

Sa speram ca asta e si nu te-a mintit.de cat5 timp sunteti impreuna?

De 7 luni.si tiam sp,niciodata nu a facut asa. oricum, am vb cu el si ne-am impacat, dar nu stiu.tot cred ca mai are ceva.mia sp si ca ii e cam rau,si asa este, e f racit, si ca e nervos si din cauza ca il doare rau capul.

| andreutza93 a răspuns (pentru Mysteryossa):

Pai atunci poate asa este si nu te minte, insa ai grija si o sa fie mai bine pentru u, iar daca ai incredere deplina in el il crezi pe cuvant... pana la urmatoarea faza daca o sa aiba loc iarasi si iti baga di nou o scuza atunci sigur e cv la mijloc.

Si mai e ceva: de fiecare data cand ne mai certam,cand sunt eu de vina imi cer scuze,dar dupa aceea ma suna sau imi da msj si imi spune ca ii pare rau, k nu vrea sa ma piarda, ca ma iubeste.si sincer, eu il stiu mai demult, s nu era asa.inainte sa fie cu mine era cam golan,nu ii pasa de celelalte fete cu care mai umbla. dupa vreo luna de reletie deja m-a prezentat parintilor lui,si am vb cu mama lui si mia sp ca s-a schimbat.mia sp k niciodata nu a mai adus vreo fata acasa sa o prezinte,k nikiuneia nu ia mai luat flori, cadouri, k nu mai iese cu baietii asa cum facea inainte.deci s-a schimbat.si daca nu m-ar fi iubit, eu cred ca avand in vedere cum era inainte, sar fi despartit imediat de mine...

| andreutza93 a răspuns (pentru Mysteryossa):

Daca e vorba asa,atunci inseamna ca esti o norocoasa, si ca l-ai prins intr-o pasa proasta. da uitarii ce s-a intamplat, treci peste si iubiti-va mult de tot. deci tine-o tot asa si ai grija sa nu-l pierzi...pup

Multumesc mult! si tu ai grija de tine, si sper sa ma mai ajuti cand mai am nevoiehappy

| PinkSky a răspuns:

Buna.Sincer si eu am patit asa ceva.eram cu el de 2 ani.Lam vazut intr.o zi in oras si l-am intrebat de ce nu ma prea baga in seama si a zis cv gen "Lasa.ma acum nu am chef!" Am plecat.m-am pus pe o banca...cand am trecut prin parc era cu una de mana.Nu stiu daca si pe tine te inseala dar crdca s-a plictisit de tine ori are probleme de familie dar orice ar fi u mergi mai departe nu e ultimul baiat din viata ta>big grin

| andreea_4761 a răspuns:

Ori era dupa somn, ori a facut-o cu intentie.ori nu a inteles situatia...sau poti lua in considerare ca te-a mintit x_X desii e greu sa crezi eu am trecut in 2 ani prin multe astfel de chestii. poate era cu alt cineva si nu dormea.eu sper ca nu a vrut sa zica asta sau daca a stiut ce zice sper sa fi fost la nervi...dar daca te-a mintit, eu as zice sa vb k el serios si sa stabiliti totul intre voi:X succes pop:*

| tanija a răspuns:

Te inseala, nu exista motiv pe lume din cauza caruia sa se comporte asa cu tine! era cu altcineva si l-ai deranjat! si s-a enervat cand ti-a spus clar ca el doarme si tu ai tupeul sa il suni! deschide ochii, cum tu nu i-ai spune pentru nimic in lume o vorba urata asa nici el nu ar trebui! ai sa te convingi cand ai sa-l prinzi aupra faptului! succes

| Mysteryossa explică (pentru tanija):

Nu cred ca ai inteles.el s-a enervat pentru ca l-am sunat o data si daca nu a raspuns trebuia sa il mai sun pana raspundeasad...si dupa ce m-a sunat el si ne-am certat, mi-a inchis iar eu nu l-am mai sunat.si mi-a dat msj k dc nu ii dau nici un semn, k nu imi mai pasa? deci, ce crezi? m-a inselat?

| tanija a răspuns (pentru Mysteryossa):

Asa da! aici sta treaba altfel! Nu cred ca te inseala dar nu-i mai permite sa ti se adreseze asa cum a facut-o! ii spui frumos ca nu ti-a placut si ca speri ca de azi inainte sa se mai gandeasca la cuvintele lui! pentru ca un pic azi, un pic maine si isi va pierde respectul pentru tine! sunt curioasa si daca imi poti spune, ce varsta aveti?

18.el e mai mare cu 1 luna decat mine :d

18 ani.el e mai mare cu o luna decat mine big grin