anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci parintii mei sunt separati de vreo 3 ani, mai vorbesc si asa, nu se inteleg chiar rau. Credeti ca i-as putea gasi un prieten mamei mele? Ea zice ca nu vrea, dar nu cred ca e chiar asa. Toata lumea sre nevoie de cineva care sa-i fie alaturi, bine ma are pe mine dar nu pot sa-i ofer unele lucruri. Oare sa ii caut vreun pretendent sau nu?

12 răspunsuri:
| Georgiana05 a răspuns:

Cred că fiecare face ce simte. Poate că și-ar găsi, dacă ar avea nevoie. Te-ai întrebat vreodată dacă l-a uitat definitiv pe tatăl tău?

| Anonim13912 a răspuns (pentru Georgiana05):

Nu prea are treaba cu tatal meu. Cred ca ar trebui sa o las pe ea sa decida pana la urma, nu? big grin

| Georgiana05 a răspuns (pentru Anonim13912):

Normal. E viața ei, deci hotărârea ei.

| Quassaar a răspuns:

Cred că știe să-și poarte singura de grijă, dar este lăudabilă inițiativa ta. câți ani are mama ta?

| Anonim13912 a răspuns (pentru Quassaar):

57 dar nu arata laughing sincer si mi-am dat seama ca multi se cam dau pe langa ea

| Quassaar a răspuns (pentru Anonim13912):

Hehe..multă sănătate mamei! Fiecare vârstă are nebuniile și frumusețea ei. Poate că nu-i târziu să o încurajezi în a-și găsi un partener. Sunt convins că undeva un bărbat caută o femeie că ea.

| alexwahl a răspuns:

Mama ta e destul de mare ca sa se descurce. Daca ea spune ca se simte bine asa, de ce crezi ca te ar minti?

| Anonim13912 a răspuns (pentru alexwahl):

Pentru ca stiu, e maicamea pana la urma, o cunosc de 20 de ani un pic mai bine si din cauza ca seaman cu ea si stiu ce gandeste de multe ori chiar daca nu zice.you know what I mean

| theillusoryman a răspuns:

Da,deja i-ai găsit. Spune-i să mă sune.

| Anonim13912 a răspuns (pentru theillusoryman):

Iti plac mai in varsta? laughing

| theillusoryman a răspuns (pentru Anonim13912):

Stii tu cum se zice, cât timp are gaură...

| Anonim13912 a răspuns (pentru theillusoryman):

Dezgustator