| Deelicious123456789 a întrebat:

Deci, pe 22 luna asta am incercat sa o fac cu iubitul meu. I-am facut oral inainte, am inghitit tot si am mai petrecut ceva timp acolo, facand putina "curatenie " ca sa nu sune obscen. Dupa aproximativ o ora am decis sa o facem.Era excitat insa doar foarte foaaarte putin umed, a intrat dar nu de tot si a stat vreo 10-20 de sec dupa care a iesit. Fara sa se impinga sau altceva.Mentionez ca am menstruatie neregulata si mi-a venit ultima data luna asta pe 2 aprilie si a tinut cam pana pe 7 aprilie.credeti ca pot sa raman insarcinata avand in vedere ca eram in momentul de fata mai am doar 7 zile pana la urmatoarea menstruatie.va rog raspundeti.

Răspuns Câştigător
| Sylx a răspuns:

Daca nu a ejaculat in interior sau nu a avut pe penis lichid seminal atunci cand te-a penetrat nu ai motive pentru care sa-ti faci griji mai ales ca nici actul in sine nu a durat prea mult. Dar atentie data viitoare si ar fi indicat sa incepeti sa va protejati, banuiesc ca un copil nu intra in calculele voastre acum.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce noroc ai avut cu greva aia nu? laughing

ai facut curatenie la locul de munca? gustul a fost precum numele tau? te iau la misto pentru ca nu cred ca mai trebuia sa specifici ce i`ai facut inainte happy

slabe sanse sa ramai... si asta nu din cauza ca mai sunt 7 zile sau mai stiu eu cewinking

soothe
| soothe a răspuns:

Se poate ramane insarcina si cu mai putin. Putina sperma inca mai era. Ai motive sa ai emotii dar e ok, poate ai noroc de data asta.

| deea_2670 a răspuns:

Da, mult succes! sper sa semene cu el, macar asa te ai scos si tulaughing

| marymaryanne a răspuns:

Cu siguranta ai toate motivele sa ramai.asa am ramas si eu insarcinata.

| คเค๓เк a răspuns:

Ai inghitit tot :O
Cum a ajuns oamenii astia...

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, poti ramane insarcinata. Riscul este relativ mic, dar avand menstruatii neregulate, nu poti folsi sub nici o forma calendarul. Tu nu poti spune: mai aveam atatea zile pana la menstruatie, fiindca nu stii ziua exacta cand va veni. Mai mult decat atat, pentru o menstruatie regulata, doar ultimele 5 zile au risc minim.