| kleo01 a întrebat:

Deci:pe 9 ian 2010 am avut un prieten(alex)dar ne-am despartit pe 16 pentru ca el zicea ca eu vreau sa mai fiu cu prietenul lui cel mai bun(cu care fusesem inainte cu 2 luni), alin. Dar eu nu vroiam sa fiu cu alin...pe17 am aflat el era cu o fata cu care sunt in competitie, pe num florina(feby)care e cu 1 an mai mik decat me si cu 2 mai mica decat el. Iar acum nu stiu ce sa fac pentru ca alin inca ma place, dar daca sont cu el ii voi demonstra lu alex ca avut dreptate(si nu vreau). Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Ea.e. a răspuns:

Eu zic ca ii lasi pe toti in pace sa te comporti normal, sa razi sa iesi afara cu prietenii tai, sa zambesti tot timpul si sa incerci sa mai treci prin zona pe unde sta el cu prietenii poate te observa, bla bla...
Deci important e sa ii arati ca nu'ti pasa si nu suferi pentru el, ca el asta urmareste, sa te provoace si sa te testeze sa vada daca il iubesti.
Si in final va veni la tine sa isi ceara scuze ca n-a avut incredere in tine.
Ca daca te duci sa te combini cu alin, intr-adevar ii vei dovedi ca nu il iubesti.
Daca te certi cu florina aia o sa zica ca esti o fire geloasa si exagerata si va fugi mancand pamantul.

Daca incerci metoda care ti'am zis'o mai sus va da roade si tu vei fi multumita.

pup :*

1 răspuns:
| oz a răspuns:

Ce sa faci? nu cred ca se mai poate face ceva pentru tine...