| aaa_3122 a întrebat:

Deci, plac un baiat care a fost in clasa cu mine. il cunosc destul de bine, si i-am mai zis mai de mult ca il plac si nu mi-a zis decat :mi-am dat seama. j atat. iar cand par a fi geloasa, adica dau de inteles ca inca il plac, se distanteaza. adica nu mai vorbeste asa km vb el de obicei ca mine. si ma deranjeaza chestia asta. adica cateodata da de inteles ca si lui iar place de mine ...adica se da la mine si chestii. da il cun si stiu ca el nu e de o relatie, mai mult ca amici. da-timi un sfat :d ce sa fac. tnks

3 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Normal sa faca asa, la urma urmei el nu este proprietatea ta, nici nu ti-a jurat iubire eterna sau altceva de genul. Asa ca lasa gelozia deoparte. Bucura-te de prietenia lui, fara pretentii la mai mult si atunic poate o sa-ti ofere mai mult, daca nu va simtii aceasta constrangere din partea ta.

| DorelSudoru a răspuns:

Dal dracu

| Scriiitoare a răspuns:

Oofff...mai bine sa nu urmezi sfatul meu, dar merge mereu: fal gelos, flirteaza cu un alt baiat, prefate ca mereu esti fericita. o sa functioneze, o sa fie gelos si mai bine intr-o vorbire spune ca e foarte greu ca un baiat sa ajunga la inima ta, dar daca e sincer si spune ca te place o sa-i fie mult mai usor kiss bafta si astept funoirolling on the floor