Multumesc de raspuns:* mi-a mai trecut de atunci pana la urma mi-am dat seama ca nu ma merita asa ca incerc sa nu ma mai intereseze persoana lui Si da am 17 ani
Citi ani ai si cum arati? Daca arati bine si ai si ceva acolo stiu si eu 28-30 de ani nu-i problema vorbeste cu mine.Asta pentru inceput ca sa vad de ce te-a lasat iubitul tau.De lasat nu te-a lasat asa aiurea. Ceva iti lipseste cu siguranta.Deci sfatul meu este sa cauti alt barbat pe care nu il deranjeaza ce tu nu ai si apreciza altceva decat fostul iubit.Fiecare om apreciaza altceva la o alta persoana sau la un lucru.Nu la toti ne place acelasi fel de mancare nu?
Pe mine nu ma intereseaza cum arati si cati ani ai ( precum altii ) deoarece stiu ca de curand ai implinit 15 ani, multi inainte!, dar ceea ce ai scris in enuntul intrebarii tale m-a lasat mut si iti raspund cu o intrebare pe care trebuie sa o iei destul de in serios, ce inseamna pentru tine dragostea?
Are 17... daca te uiti la intrebarea ei cu clasa a9a.e din 2010.
Du-te intalnestete cu el poate il vezi sg pe strada du-te la el intreaba-l ce face fa-i complimente filtreaza fa orce dar daca crezi ca nu merita lasa-l.
Mmm..greu de spus..Cand iubesti pe cineva nu trece asa,hocus-pocus!
In general,ca sa uiti pe cineva pe care il iubesti iti trebuie ceva timp, adica un timp in care sa te relaxezi, sa nu te mai gandesti la el, sa intalnesti alte persoane, sa iesi cu prietenii..sa participi la activitati care te fac sa iti iei gandul de la el. posibil sa te indragostesti de altcineva din grupul nou de prieteni,de vreun coleg de la scoala,dar asta tine numai de tine, de ambitia ta, de increderea pe care o ai in tine.
Uneori, dupa ce il vei uita, o sa apara din nou in viata ta si o sa te faca sa-ti reamintesti tot..asta se intampla de obicei, dar mi-as dori sa nu ti se intample asta:d
Eu iti doresc succes in asta, sper sa nu te mai caute daca nu te merita si nu stie cum sa te tina aproape, si nu mai plange, iti faci rau tot tie..lui in nici un caz! Te pup:*
anonim_4396 întreabă: