Mai Ioana, mesajele mele nu te-au lamurit?
Vorbeste cu mama ta, vorbeste cu ginecologul sau fa un text de sarcina!
Punct.
Deci daca fata e imbracata si baiatul o atinge de exemplu cu sperma pe blugi se poate?
Da poti, dar exista un singur caz de conceptie imaculata in istorie. Fecioara Maria
In asemenea caz, este imposibila fecundatia si, implicit, aparitia gestatiei! Vei invata, la biologie, ca spermatozoidul este o celula vie care moare daca nu se afla intr-un mediu care sa-i permita supravietuirea (cel putin cateva ore).
Doar daca esti fecioara maria! cum mortii mati sa ramai insarcinata daca tu nu te *** cu nimeni, sau nu se termina in tine sau macar pe tine sa zici ca se prelinge pserma pe corpu tua si iti intra in ****? ca sa ramai insarcinata trebuie sa iti intre sperma in ****, iar tu sa ovulezi, altfel cum **** mea vrei sa ramai insarcinata?
intrebari de copii retardati!
Ai primit 20 de raspunsuri in care ti-a explicat lumea ca nu se poate sa ramai insarcinata fara sa faci sex la propriu, si tu tot nu intelegi. Eu cred ca vorbesti la misto cu atatea intrebari pe aceeasi tema, si sincer, stai linistita caci natura nu va lasa sa dai nastere inca la un specimen ca tine, deci stai linistita.
Bineinteles ca nu. Nu mai pune astfel de intrebari nimanui. Pentru o sarcina e nevoie de o femeie, un barbat si un contact sexual.
linarkfts întreabă: