| BiiaBianca a întrebat:

Deci povestea mea este : eram mai mica si a aparut un baiat dupa o vreme el a inceput sa ma iubeasca si la fel si eu si dupa o vreme m-a intrebat daca vreau sa stau cu el si am zis da dar eram cam rusinoasa dupa un timp ne am despartit si a trecut cv noi in perioada asta eram buni prieteni si ne intelegeam si din cand in cad de exemplu la ziua lui m-a pupat de cateva ori si ma intrebt daca vreau sa stau cu el din nou si am zis nu pentru ca stiam ca nu a gandit si pentru ca tocmai bause cv si a doua zi tot asa m-a pupat si se dadea la mine si acum el a stat cu mai multe fete si mai are cateodata gesturi mai apropiate adica ma ia de mana si chesti de asta se uita la mine frumos si vreau sa fac in asa fel inceat sa-l fac sa mai tina iar la mine si sa mai fim impreunaa si nu stiu cum sa fac va rog ajutati-ma .......mersi :*:*:*:*

3 răspunsuri:
| Carlos_Roberto_1995 a răspuns:

Pai... mai intaite duci la el, stai de vorba pe larg desprea toate si ii spui tot ce ai pe suflet si ce ai spus si pe TPU. iar daca el tine la tine va fi de acord. si app nu mai astepta k nu te musca dar s-ar putea sa til muste alta. asa ca nu mai sta pe ganduri

| bleakangel a răspuns:

Pai... daca te-a tanit o data ..esti sigura ca nu o va face a doua oara? cred ca mai bine ati trece peste amandoi stiu ca doare, vorbesc din experienta!