| lolitaa_1351 a întrebat:

Deci povestea mea este potin mai ciudata. un tip se tot tinea de capul meu sa ma culc cu el (eu fiind virgina)refuzam pentru ca este un baiat de bani gata, si care umbla cu fel si fel de tipe care ii satisfac toate placerile, dupa un an jum.am cedat. m-am culcat cu el, iar dupa asta imi cere sa ii fac sex oral. ceea ce nu pot. iar pentru asta nu mai vrea sa stie de mine. ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Geo14 a răspuns:

Bravooo! Bine ca nu te-ai lasat si la asta! Nu fa asta! Chiar daca a spus ca te va parasi! Nu merita! Crede-ma. Daca tinea la tine nu iti facea asta.Si o spui atat de linistita...atat de degajata...No problem! Vezi ca nu te-ai inselat deloc? Cum nu i-ai indeplinit dorinta te-a si lasat.Cat de iresponsabili putem fi uneori.
Offf e greu.mai ales daca te-ai atasat de el.
Spune NU si gata adica ceea ce simti tu!
Nu te lasa induiosata de vorbele lui!
Sper ca te-am ajutat.
Geo

8 răspunsuri:
| justmeesb a răspuns:

Imi pare rau ca i-aicedat mai ales ca stiai ce stiai si acum tragi ponoasele, te santajeaza acum, sper sa ai onoarea si decenta sa nu repeti aceeasi greseala, nu te mai umili atat. Da-i papuci si nu te infunda si mai mult in santajul asta, cine stie ce mai urmeaza sa-ti ceara, da ce esti tu obiectul lui sexual? Ai coloana vertebrala!

| escroaca a răspuns:

Nu !

| Sonny a răspuns:

Hahahahahahahha, u made my night, i can sleep well tonight! happy thanks! laughing
Orice putere corupe, iar puterea absoluta corupe absolut.
PS: daca tot te-ai culcat cu el, eu zis sa-i faci si blowjobu`ala, ca mare dif nu-i.

| purenerve a răspuns:

Ca ai fost o proasta ca si celelalte tea deflorat si acum cand nu mai faci ce el vrea salut.ai fost dama lui de companie in termeni moderni curva lui! ai procedat total gresit da ce sa-i faci mai poti rectifica desi fata mare nu vei mai fi sa te poti darui unei persoane iubite! eu unul nu dau 2 bani pe fetele ca tine sorry

| NebunaDupaRobert a răspuns:

Pai nu stiu ce sa zic... pacat de tine ca ca si cum si-a batut joc de tine si acum te paraseste dupa ce ai facut-o cu el. este un nesimtit ordinar asta e pararea mea :X:* pe tine te pup dulce:X::::*:

| MimiShor_3518 a răspuns:

Ai gresit cand ai cedat... Ma rog. faptul e consumat. Pai. da-l in... de unde a iesit adica laughing. si incearca sa uiti de el si tot ce are legatura cu el. Probabil ti-e greu, dar asa e cel mai bine. Bafta :*

| bebebita a răspuns:

Imi pare rau ca ai trecut prin asta... dar trebuia sa iti dai seama ca vrea doar asta... oricat ti-ar place de el nu ceda din nou nu merita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din toate intrebarile care le-ai lasat pe forum am ajuns la o singura concluzie:ca ai un caracter foarte urat si ca esti o curva.macar taci din gura.e viata ta si faci ce vrei cu ea dar am dedus ca nu ai pic de respect fata de tine. faptele tale iti definesc caracterul.