Si cand ma gandesc ca eu te placeam pentru ce erai nu pentru corpul tau. Si tu m-ai respins pentru un defect asa mic...
Si in loc sa-mi spui in fata o spui pe TPU...nici nu vreau sa mai aud de tine.
Daca ai luat in serios ce am scris sa stii ca glumeam =) nu te cunosc.
dar te-ai purtat nasol cu baiatu`
M-am prins )) dar chiar vreau in sfat. ma simt groaznic...
El o sa incerce sa nu te raneasca daca ii spui ca te simti atras de el. Si daca nici el nu te mai place atunci e o problema.
Si eu am trecut prin asta. E foarte aiurea. Si relatiile de prietenie se duuc. Sau poti sa ai noroc, sa tina inca la tine si sa aveti o relatie lunga si frumoasa
Nu ai cum sa-l pui intr-o postura mai jenanta decat cea in care esti tu acum. Deci pui punct cu el pentru ca purta ochelari, iar acum ca are lentile si a capatat "mister" intr-un liceu, vrei iar sa fii cu el. Imi pare rau ca spun asta, dar tu nu il mai meriti. Daca eram in locul lui nici nu te mai bagam in seama oricat de frumoasa ai fi. El are o inima prea buna, din cate ai precizat, insa nu vei fi tu cea care va avea grija de inima lui, pentru ca ai avut ocazia si te`ai despartit de el pentru un lucru minor. Esti penibila, ba chiar prea SUPERFICIALA si tare as vrea sa poti suferi si tu putin din cat a suferit el pentru una ca tine. Stai linistita, nu m`ai incarcat mental cu povestea ta, dar m`am scarbit de tine si de perversitatea ta de ultima speta. Mult succes >
Chiar nu era nevoie sa imi faci mie o caracterizare in trei sferturi din raspuns. si asa ma simt groaznic si plang in fiecare seara din cauza asta. dar eu nu vreau acum sa fiu cu el pentru ca e mister. ci pentru ca acum arata si bine. adica inainte era un tip extraordinar dar era urat. toata lumea spunea sta, era fraierul scolii...
Lasa chestiile astea teatrale ca plangi in fiecare seara, te rog! Ma faci sa rad... Uite, iti dau ceva de gandit: daca printr`un miracol ar vrea sa fie iar cu tine, nu crezi ca o sa se razbune pentru ce i`ai facut? Adica sa iti plateasca cu aceeasi moneda? Te avanti fara sa judeci. Oricat de multe sperante ai avea sa fii iar cu el, trebuie sa te gandesti de mai multe ori. Doar nu o zice "Oke, uit de ce s`a intamplat intre noi 2 si am sa te iubesc toata viata mea." Uita`l, e bine si pentru el in primul rand si pentru tine in al 2`lea.
Chiar o dai in prostii deja. de unde stii tu ca joc teatru ce te face sa crezi asta? am si eu inima. chiar nu cred ca iti poti imagina cat regret.
si chiar nu il cred in stare sa se razbune, nu ar face asta. are prea multa deminate si nu ar face asa ceva unei fete. in cel mai rau caz m-ar refuza. dar nu mi-ar face asa ceav niciodata. are mult prea multa bunatate.
Ti-am dat mesaj pe privat pentru ca nu cred ca m-ai inteles.
Nu am primit absolut nimic... da`mi add pe mess teso.eugen