| ady1991 a întrebat:

Deci povestea mea este urmatoarea sunt cu o fata de 5 luni si ne iubim ca doi nebuni in adevaratul sens al cuvantului nu rezistam fara sa vb mai mult de cateva ore...in fine, am crezut ca e o fata de treaba dar recent am aflat de trecutul ei ca a practicat sex(tot ce inseamna sex daca ma intelegeti)cu mai multi, am crezut ca sunt zvonuri dar am stat de vb serios si mi-a confirmat si ea(si ceva de viol dar nu sunt sigur, nu i'am mai zis) am crezut ca, cade cerul peste minestraight face acum nu stiu ce sa fac o iubesc enorm si ea la fel dar nu pot cand ma gandesc la trecutul ei ca stiu ca il pup pe altu'n***** ma macina tare chestia asta(ca si cum am crezut ca am luat o masina noua da de unde ca ia este uzata complet) A-ti trece peste asta? sa continui? nu prea as vrea sa ma arate lumea cu degetul. Astept raspuns.nu vrea sa-mi raspunda copii de 13 ani va rog! ps: eu am 20 ea are 19

Răspuns Câştigător
| CriSs20 a răspuns:

Buna! Este adevarat ca lumea vorbeste, dar nu trebuie sa iti iei deciziile in functie de ceea ce spun altii, bineinteles nici sa-i ignori. Sunt de parere ca esti un baiat deosebit, nu am auzit niciunul care sa vorbeasca asa frumos despre iubita lui dupa ce a aflat anumite lucruri nu tocmai placute. Mi se pare admirabil faptul ca ai actionat cu calm. In primul rand, daca esti asa sigur pe sentimentele ei, daca stii ca te iubeste cel putin la fel de mult ca tine se poate schimba. Conteaza mai mult viitorul decat trecutul! In primul rand gandeste-te si fii convins de ceea ce simti pentru ea. 5 luni nu e o perioada foarte lunga, deci nu poti spune ca o cunosti foarte bine. Din punctul meu de vedere o fata atunci cand iubeste foarte mult se schimba radical. Poate ca pana acum a fost naiva si nu prea se gandea nici la ea si nici la viitor. Mai ales din faptul ca ti-a povestit si ti-a raspuns la intrebari reiese ca isi doreste sa stearga ceea ce a facut si sa inceapa o noua viata cu tine. Cel mai bine e sa stati de vorba sa-i explici punctul tau de vedere, iar ea sa iti spuna circumstantele in care a facut acele,, nebunii''. Oricine merita o a doua sansa, dar ai grija sa nu iti pui in joc propria fericire. Bineinteles ca daca as fi in locul tau probabil nu as sti cum sa reactionez, probabil as plange, as tipa nu stiu, sau poate pur si simplu daca as fi convinsa ca merita-as ierta...

18 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Are 19 ani, poate avea un trecut. Presupun ca tu esti virhin si de asta te afecteaza atat de mult. daca nu esti virgin, a tunci esti un mare ipocrit.

| Alexakos a răspuns:

Deci ce spun multi de pe aici asta as fi spus si eu, dar sa nu umplu iar cu aceleasi cuvinte, in cateva cuvinte: daca te iubeste fata si nu mai face prostii, atunci da-i totusi o a doua sansa sa vezi cum decurg lucrurile, daca te desparti de ea o sa suferi tare mult si o stiu prea bine (sa zicem ca am fost si eu aproape ca si situatia ta doar ca la mine au fost si droguri si altele). iar de lume te doare in... ce spune ea pentru ca lumea este foarte rea in ziua de azi. dar mai bine o sti tu, ce simti tu, asta sa faci si pune-o sa iti promita ca nu mai face nimic de genul si ca este numa pentru tine. bafta...

| toygirl a răspuns:

Mmm e ceva complicat... da, poate a fost asa, dar poate ca ea sa schimbat.si ei ii pare foarte rau ca a facut asta, oamenii se schimba, oricum nu prea cred ca tiar placea sa mergi pe drum si unile persoane sa te vorbeasca pe la spate, nu stiu eu nu sunt baiat, dar eu in locul tau m-as desparti de ea, da iti va fi greu la inceput dar cu timpul o vei uita, p/u mine de exemplu ar fi inacceptabila aceasta(dac as fi baiat), scuze dar aceasta eparerea mea!

| StillLoveU a răspuns:

Mai imi pare rau pentru tine. dar daca regreta si s-a mai cumintit cred ca ar mai meita o a doua sansa. important e sa te gandesti bine la ce vei face. incearca sa iti asculti inima si cred ca ar fi mai bine dk ai vb cu ea si sa iti zica sincer de ce a acceptat toate astea. multa bafta

| cristinaiub a răspuns:

Daca intr-adevar o iubesti vei putea trece peste happy

| meyou a răspuns:

Si ce conteaza trecutul? E trecutul ei, stii si tu ca daca nu ai fi aflat asta, stateai cu ea bine mersi.Si stai linistit ca daca te desparti de ea, o sa regreti mult si bine pentru ca o iubesti, insa nu destul de mult incat sa treci peste chestia asta.Si de ce te intereseaza parerea lumii? O pupa ea? O iubeste ea? Continua, arata-i ca pentru tine este mai important ce se intampla acum intre voi si sustine-o! Nu e nimic rau daca a mai avut relatii sexuale inainte, si stai linistit ca e spalata, nu o pupi peste pupatul celorlalti. Daca o iubesti sincer, ramai cu ea, daca te deranjeaza trecutul ei atunci cauta-ti o alta fata mai incuiata si stai si educ-o!

| andreea_7819 a răspuns:

Uite stiu ca ea a avut un trecut "in actiune" nu stii cu cati tipi, dar poate ea s-a schimbat si ar trebui sa o accepti, nu cred ca te-ar arata lumea cu degetu doar a fost viata ei personala nu? apropo nu stiu daca in 5 luni v-ati cunoscut asa de bine, eu am incercat sa-ti dau un sfat bafta:* apropo am 13 anilaughing:*

| Larii_2028 a răspuns:

Pai sincer` si pe mine m-ar deranja chestia asta daca as fi in locul tau, mai ales ca nu ti-a zis ea chestia asta! intr-o relatie e nevoie si de incredere... dar daca ea nu mai e asa. si nu mai practica.si mai ales daca o iubesti dc sa nu continui? orice om merita o a2a sansahappy! daca te iubeste va fi doar a ta`dar cel mai bine e sa faci cum simti u. happy BFt:*

| MoRtY a răspuns:

Mah daca tu chiar tii la ea, nu cred ca ar trebui sa iei in considerare parerile altora, ca la urma urmei tu o sa suferi daca te desparti de ea, nu ei! Crede-ma e mult mai important prezentul decat trecutul.Totul depinde de ce simti tu pentru ea, nu puteam sa iti spunem noi,, Termin-o cu ea!", daca nu iti spunea ce s-a intamplat, ti-e ti se parea ca ea arata ca si cum ar fi uzata? adica totusi sunteti impreuna de 5 luni, macar apreciaza sinceritatea ei, ca nu a negat. oricum faci cum crezi tu ca e mai bine.Bafta!

| alinutzu_6299 a răspuns:

Eu am 14 ani dar sunt trecut destul de bine prin viata

eu in locu tau daca as iubioo tare tare i-as zice sa imi promita solemn ca nu se va mai culca cu nimeni pana relatia nu va lua sfarsit

| shadowofdark a răspuns:

Daca o iubesti ce te mai intereseaza ce crede lumea despre tine?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Treci peste, dac o iubesti, important e ce simti u nu ce zice lumea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lupu isi schimba parul da naravu ba...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai in primul rand cand iubestipe cineva trecutul nu imi conteaza, probabil si tu ai greshit.asa cum si ea a greshit. orice om gresheshte! u ai un trecut, asa cum il are si ea pe al iei.nu mi se pare corect cum gandesti, trecutul ramane in urma.prezentul si viitorul conteaza.parerea meahappyacum tu stii!

| deeah a răspuns:

Pai sincer trecutul este trecut...viitorul conteaza nu are rost sa te agiti atat, daca spui ca va iubiti nu se merita sa va despartit. uite un exemplu mai bun... o fata cum crezi ca se simte cand un baiat intrecut s-a culcat cu mai multe fete? acum depinde de tine. Si eu sunt cu un baiat de 4 luni si m-am culcat cu el dupa o luna asta pentru ca il iubeam enorm si era virgina, dar el nu da mare importanta pe asta. te pup:*

| ady1991 explică:

Cum sa fiu virgin.Mai ideea este ca eu ma incurc numai cu fete serioase nu cu fete usoare de astea am si eu standardele mele, dar de ea nu am stiut nimic si am crezut ca e serioasa treaba si m-am implicat cam foarte tare si acum nu stiu...sa uit de trecutul ei sau sa o las...

| ady1991 explică:

Pai daca si ea a recunoscut. Daca tacea era mai bine(ce nu stii nu te poate rani). Ce bine este sa comunici despre asta cu cineva ma simt asa usurat, daca le-as fii spus prietenilor din start ar spune s-o las ca e panarama si ar si radesad si da ar fi suferinta foarte mare daca ne-am desparti eu as cam vrea dar toata fiinta mea striga "Nuuuu!"ehh ce complicata-i dragosteabig grin...alte pareri?

| ady1991 explică:

Cica apa spala tot... dar pietrele raman laughing