Cred ca ai nevoie de cineva care sa iti fie alaturi. Cred ca daca ai visat faza cu "i-am spus prietenei mele si el a aflat" tie ti-e frica de minciuna, dar nu o poti evita. Esti cateodata fericita si nu poti ascunde acest lucru chiar daca stii ca ai putea ranii pe cei din jur. mi se intampla des sa trebuiasca sa tin un secret dar sa il impartasesc cu prietenii si noaptea sa visez acest lucru.
Cred ca trebuie sa iti facu un iubit, un prieten pe care il placi de mult si caruia ar fi momentul sa ii spui ca il placi.Chiar daca poate ti-e frica ca nu cumva sa te refuze.
Incearca sa eviti greseala din vis in caz ca se va intampla si in realitate, insa nu uita ca e bine cateodata sa impartasesti lucrurile tale cu cineva
Inseamna ca simti sa iti imparti semntimentele cu cineva de sex opus, deci prin urmare fa'ti un iubit...:d.
Visul inseamna: daca iti faci iubit, nu te lasa dusa de sentimente, cunoaste-l inainte bine, si cantareste sitatia, deoarece poate ai ghinionul sa te cuplezi cu un prost (ca si in vis, ce baiat e ala, dupa care trebuie sa ne rugam si sa ii cerem iertare?) si dupa aia va despartiti si tu suferi! Numai Tu! Fii mai observatoare, uita-te in jur si observa ca oamenii pe care ii vezi si care iti ling c*rul nu sunt asa de inofensivi.