Este o poveste destul de trista si din cate vad nu pentru sa iti spun sa il uiti si sa treci mai departe ca mi-ai si dovedit ca nu poti. Chiar il iubesti pe acest baiat din cate vad, insa pot sa te previn ca sa stii ca oamenii se schimba si este posibil sa nu mai fie acelasi baiat pe care il iubeai tu. Dar pentru a-ti dovedi tie si a-ti clarifica sentimentele pentru a putea sa ai parte si tu de fericire incearca sa-ti iei inima-n dinti si sa te duci sa vorbesti cu el ( fata in fata nu la telefon nu pe mass sau pe skipe ci fata in fata pentru a vedea exact expresia fetei tale sa inteleaga exact ce vrei tu sa ii zici si sa iti dai si tu seama de reactiile lui in mod exact). Mergeti impreuna la un suc, o inghetata, un film sau pur si simplu du-te la el cu tupeu si spune-i ca vrei sa vorbesti cu el singur vreo 5 10 minute. Spune-i cea ce ai dori sa ii spui, fara ezitari sau resentimente si spune-i sa iti pare rau pentru tot cea ce s-a intamplat ca vrei sa o luati de la 0 sa fiti amici pentru a-l cunoaste pe cel care este acum. Incearca sa vezi daca merge dar pentru asta ai nevoie de curaj. Alta metoda nu exista, aici nu o poti lua pe scurtatura ca am incercat si eu si am ajuns sa pierd definitiv baiatul pe care l-am iubit. Poate cine stie pe viitor vei avea noroc si poate veti fi impreuna. Bafta >
of...ce trist.totusi.in cuda ca iti e rusine si oarecum frica sa vb cu el.ar fi cel mai bine sa iti iei inima-n dinti si sa-i vorbesti. poate prietena ta sau prietenul fratelui tu l-a bagat in frica.of...dar imi pare asa de rau d voi.da-mi id-ul tau la mesaj sa vorbim! poate pot sa te ajut cu cevat pup si numai fi suparata.nu-i singurul baiat! sunt sigura ca vrei gasi altul care sa merite cu adevarat dragostea ta!:*
Nu pot sa cred, exista cineva cu o poveste similara cu a mea, imi venea sa plang caci chiar daca eu cunosc o astfel de poveste tot trista ramane.
Oo mutumesc mult de sfaturi fetelor...si nu stiu dc nu pot sa va trm msj cu id ul meu, dar luati.l pe asta tanya_sweetgirl_97 ca nu prea intru pe el si at va dau eu pe al meu pe care intru mai des.