| SenioritaBarbie a întrebat:

Deci prietena mea cea mai buna este acum impreuna cu fostul meu prieten.Cred ca imi va fi groaza cand o sa imi povesteasca despre el. Ce sa fac ca sa ii arat ca nu imi mai pasa de baiatul respectiv?(desi imi mai pasa). Noi ne-am despartit pentru ca nu puteam sa ne vedem.

Răspuns Câştigător
| Nicky29 a răspuns:

Pai doua variante ai cea pe care as alege-o eu ar fi sa ii zic lu prietena mea ca nu imi pasa de povestile ei si sa faca ce o vrea cu ala sa nu mai imi spuna ca stie ce a fost si cum a fost, daca nu renunti la prietenia cu ea daca nu intelege ce e bine pentru tine.
Sau poti sa joci cum se joaca in zilele noastra cand pui ochiu in luneta sa cureti tot de pe planeta adica sa incerci sa te porti Cool si cold: gen bravo fata b ine ai facut pe mine nu mai ma intereseaza de el a fost magar nu ma inteles, sau asa si eu ma gandesc tot timpu la Xulescu si ala are trei picioare, aici cu xulescu ideea e ca poti conduce tu discutia unde vrei si sa nu vb ea asa de mult de fost.
Scurt moment comic in comentariul meu care sper sa primeasca fundita fara sa cer:
Sau fa chestii din astea babesti rolling on the floor ce ai zis ca nu am auzit.
Aaaa de cine zici de ala am si uitat de el.
Bai fato pe mine nu ma intereseaza de el erea un porc sincer imi esti prietena nu stiu cum ai putut fi cu el vezi poate nu o sa poti sa iesi 2-3 zile afara si te lasa si pe tine
Sau ii zici gandeste-te la un nume de baiat si ii zice precis te gandesti la xulescu si pac pac pe urma zici numai la el iti e gandu apoi ea trebuie sa iti arate ca nu vb numai de ala.
Oricum nu e mare smecherie pe felie.

Scz ca am scris asa dar ma enerveaza monotonia sa las mereu acelasi comenturi. :d

3 răspunsuri:
| bulgaras_3493 a răspuns:

Povestestei si tu ei cum era cand erati voi tu.
sau ii zici ca stii cum e el si ca nu vrei sa vb despre asta straight face

| alexutza003 a răspuns:

Explicai ca tie inca iti mai pasa de el si ca ar fi mai bine sa nu iti povesteaca de relatie ei cu el pentru ca o sa iti fie foarte greu si mai bine eviti acesta suferinta

| Elena_1818 a răspuns:

Ce fel de prietene "cele mai bune" isi impart iubitul?