| Andutza_5075 a întrebat:

Deci prietena mea cea mai buna nu stiu cred ca nu a avut ce sa faca sigh si-a bagat pixu in asa, nu i-a curs sange mai e virgina? eu i-am zis daca alta treaba nu a avut dar ma rog straight face mai e sau nu mai e worried?

6 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Nu avem de unde sa stim. E posibil sa fie, e posibil sa nu mai fie. Daca nu a curs sange asta nu inseamna ca nu s-a rupt himenul, la unele fete nu curge sange. E treaba ei ce face, nu inteleg de ce o condamni pentru asta.

| unnimeni a răspuns:

Cel mai probabil e inca virgina, pixul e mult prea subtire pentru a rupe himenul, acum depinde cat de "salbatica" a fost.

| Cheloo20cmRecords a răspuns:

E inca virgina daca nu i-a curs sange inseamna ca nu s-a rupt himenul

| Dean1996 a răspuns:

Ma,aici depinde,daca si-a bagat pixul in vagin si i s-a rupt himenul,nu ar mai fi virgina,deoarece numai are himen, dar depinde din ce unghi privesti, chiar daca ea numai are himen(pentru ca si-a bagat pixul in...asa,cum ai zis si tu) tot ar fi socotita virgina deoarece nu a intretinut relatii sexuale cu un barbat.
P.S: Fratilor, pentru ce au fost facute pixurile? Dovada ca tineretul din ziua de azi nu se tine de carte ci de altcevalaughingstraight face

| qtheodora a răspuns:

Virgina esti pana cand ai un act sexual cu un baiat.

| sExXx a răspuns:

Daca nu a fost percutata destul de tare incat sa se rupa, atuncia nu sa dezvirginat, app imi dai idu tau?