| wyzy a întrebat:

Deci, prietena mea, e putin mai,, sado,,, tot ma musca din diferita parti ale corpului,, si ma loveste,, cand facem, sex... cum sa fac sa nu mai faca asta,,,,, mersi mult tongue

16 răspunsuri:
| Dizzyz a răspuns:

Pur si simplu ii zici frumos sa nu te m-ai loveasca si sa te muste!
Ce e asa geu?

| wyzy explică (pentru Dizzyz):

I-am zis tongue. dar nu vrea sa intelgiaga tongue

| Dizzyz a răspuns (pentru wyzy):

Atuci las-o balta.Nu asa trebuie sa se comporte o fata.Las-o daca asa e felul ei.

| laptelaperfuzii01 a răspuns:

Fa si tu la fel ca ea, o sa se simta mai bine cand o sa vada cai joci jocul happy

| Azµre a răspuns:

Dacă e sado cum spui tu atunci iar place și sexul anal, eu zic cu asta ai potolio definitiv laughing

| Katherineeeeeeee a răspuns:

Te-ao gandit ca poate incerca sa te excite mai tare, sau ca ea asa se simte bine?
incearca ca atunci cand face asta sa ii faci si tu la fel si asa o sa va distrati impreuna...
Sau ai putea sa ii explici frumos ca nu iti place, in loc sa te muste ar putea sa te sarute, sa te mangaie etc

| wyzy explică (pentru Katherineeeeeeee):

Pai am facut si eu la fell,,,, dar ea atuncia a inceput sa fac hmmmmmmmmmmmmm... si a inceput sa facaa si mai urat tongue

| Katherineeeeeeee a răspuns (pentru wyzy):

Poate se excita prea tare laughing))))))
nu stiu ar trebui sa vb cu ea si sa lamuriti o data pentru totdeauna chestia asta

| onFire a răspuns:

Salut.
Probabil ca asa se manifesta ia in timpul actului sexual.
Incearca sa o domini. poate sta cuminte laughing

Funda happy?

| Plută a răspuns:

O tranșezi.

| xxs22 a răspuns:

Nebunatica asta micarolling on the floor

| wyzy explică (pentru xxs22):

I place xexu pervers tongue...hmmmm

| KatnisssssssssMe a răspuns:

Sau ar trebui pur simplu sa ii spui ce te deranjeaza.comunicarea e cel mai bun lucru. va intelege

| NicosG a răspuns:

Explica-i ca tie nu-ti place genul asta de sex, sau poate de dragul ei inveti sa-ti placa happy

| LaLaSab a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu ea de ce face asta. Poate,cine stie, are anumite probleme de care nu iti poate spune. Daca nu e chestia asta,atunci,daca te deranjeaza, spune-i sa nu mai faca asta, dar pe un ton calm. Daca nu accepta, treci la treaba si incepe si tu sa o musti, dar doar de gat sau..de zonele in care chiar nu poate sa o doara tare. good luck! happy

| Menumorut a răspuns:

Frate las-o dracu aia sigur vrea sa te manance.Eu zic sa o transezi si sa fugi din europa laughing