Pur si simplu ii zici frumos sa nu te m-ai loveasca si sa te muste!
Ce e asa geu?
Fa si tu la fel ca ea, o sa se simta mai bine cand o sa vada cai joci jocul
Dacă e sado cum spui tu atunci iar place și sexul anal, eu zic cu asta ai potolio definitiv
Te-ao gandit ca poate incerca sa te excite mai tare, sau ca ea asa se simte bine?
incearca ca atunci cand face asta sa ii faci si tu la fel si asa o sa va distrati impreuna...
Sau ai putea sa ii explici frumos ca nu iti place, in loc sa te muste ar putea sa te sarute, sa te mangaie etc
Pai am facut si eu la fell,,,, dar ea atuncia a inceput sa fac hmmmmmmmmmmmmm... si a inceput sa facaa si mai urat
Poate se excita prea tare ))))))
nu stiu ar trebui sa vb cu ea si sa lamuriti o data pentru totdeauna chestia asta
Salut.
Probabil ca asa se manifesta ia in timpul actului sexual.
Incearca sa o domini. poate sta cuminte
Funda ?
Sau ar trebui pur simplu sa ii spui ce te deranjeaza.comunicarea e cel mai bun lucru. va intelege
Explica-i ca tie nu-ti place genul asta de sex, sau poate de dragul ei inveti sa-ti placa
Incearca sa vorbesti cu ea de ce face asta. Poate,cine stie, are anumite probleme de care nu iti poate spune. Daca nu e chestia asta,atunci,daca te deranjeaza, spune-i sa nu mai faca asta, dar pe un ton calm. Daca nu accepta, treci la treaba si incepe si tu sa o musti, dar doar de gat sau..de zonele in care chiar nu poate sa o doara tare. good luck!
Frate las-o dracu aia sigur vrea sa te manance.Eu zic sa o transezi si sa fugi din europa