Cel mai politicos şi corect ca să nu te enervezi tu, ar fi să te îndepărtezi atât de ea cât şi de aşa-zisul prieten cel mai bun al tău.
Noi între băieţi, atunci când e vorba de prietenie pe bune, avem trei lucruri pe care nu le împărţim niciodată, jurând tototdată că le împărţim pe toate celelalte: Prezervativele, Femeile şi Hârtia igienică.
Aşa că, sigur nu ţi-e prieten deci nu pierzi nimic.
Sănătate.
Ignora-i si mergi mai departe! Asta are sa-i doara indiferenta ta fata de ei! Iar el sigur nu e cel mai bun prieten daca a facut asta, cauta si ramai accelasi si fa-ti o alta prietena cea pe acre ai avut-o sigur nu te merita! multa bafta!
Pai faza cu un timp libera este doar o scuza, ea de fapt s-a intragostit de el si nu a avut curaj sa iti zica in fata. Nu se face asa ceva, mai ales cu prietenul tau cel mai bun. Sau poate ai gresit tu cu ceva, gandeste-te si la asta. Eu zic sa-i ceri o explicatie si sa iti spuna direct.
Daca era cel mai bun prieten al tau nu se "combina" cu respectiva stiind ca tu ti la ea! Iar despre respectiva...ignoro...indiferenta doare cel mai tare!
Pai ce sa zic ala nu iti e prieten daca s-a combinat cu pr ta.
eu as zice sa ii rupi capu` prietenului tau si in legatura cu ea nu stiu ce sa faci
Poate
oricum ea a zis asta doar pentru a nu te ranii, daca il iubeste pe celalalt da`o naibii si cauta`ti alta.
nu merita sa suferi dupa cineva care nu merita
Pai e clar ca e o minciuna ca vrea sa fie singura ea il placea pe el si nustia cum sa scape de tine. e normal sa suferi un pic, dar o sa treaca, ar trebui sa ii bati obrazul "prietenului" tau daca tot era asa bun prieten trebuia sa o refuze