Nu este asa indiferenta din cate se pare.tu ii hranesti starea de indiferenta prin atitudinea ta puerila. poate era geloasa sau ingrijorata...te-ai gandit la asta? o lasi singura si iesi la baut cu prietenii
Eu zic ca trebuie sa vorbesti cu ea deschis, daca spui ca va iubiti. Si in orice cuplu sunt certuri, dar cand esti costient ca o iubesti si invers, o sa treceti peste toate, mai ales ca astea sunt niste certuri banale. vorbeste-i frumos si explica-i ce trebuie, spune-i ce ai pe suflet. Sunt sigura ca o sa inteleaga! Succes!
Nu te mai consuma din atata lucru, si mai ales, nu-i arata ca te consumi din atata lucru, o sa profite si o sa faca mai rau.
E geloasaaaa foc! Dar si tu ai dai apa la moara Continua sa te amuze chestia asta si-ai sa vezi ce de vizite pe la spital o sa faceti
Eram acasa, au venit sa imi faca o vizita surpriza nu am mai iesit cu ei de 3 luni din cauza ei, deci cam sacrific tot pentru ea. Si in plus nu beau si etc...
Aa sunt foarte calm, nu ma consum din toate rahaturile, dar mno cam de jumatate de an se cam supara si daca ma impiedic pe strada.
Trebuie sa porti o discutie cu ea...asa s-a destramat si o relatie de-a mea.Noi ne certam din prea multa iubire.si acum suntem intr-o cearta lunga de luni de zile si nu vorbim unul cu altul.Nici nu mai stiu motivul, tot asa ceva banal. Daca va iubiti, discutati. Spune-i:"te iubesc, dar nu mai pot...imi poti oferi putina intelegere? ma mai iubesti?". Spune-i ce-a patit un prieten de-al tau pe nume Sergiu(eu) tot din cauza certurilor, si sa o intrebi daca vrea sa se intample si cu voi la fel.
S-a suparat ca nu i-ai raspuns 23 de minute? da-i papucii. sa vadem pe cine se mai supara. cum o educi, asa o ai.
Hahaha exact la fel e si a mea, daca nu gaseste motiv, cauta in trecut, si tot face ea ceva sa fie suparata