| TeEquiLaA a întrebat:

Deci..prietenul meu e ft schimbat in ultimul timp ieri mi-a zis sa nu-i mai scpun ca-l iubesc ca-l enervez ft tare si nu prea mai are timp de mine m-am gandit ca poate are pe alta dar nu e genu.ce sa-i spun ca sa nu se supere tinand cont ca se supara doar ca-l sun cu 4 minute interziere.~ FUNDA :X ~

7 răspunsuri:
| CrissuLovesU a răspuns:

Ar trebui sa porti o conversatie serioasa cu el, chiar cu riscul de a se supara. Am cunoscut si eu o fata care avea un iubit ca al tau si niciodata, ea, nu a facut nimic in legatura cu asta si a ajuns sa sufere. Trebuie sa il intrebi ce se intampla cu el, de ce se comporta asa. In orice caz nu poti lasa lucrurile asa.

| Azµre a răspuns:

Ar tyrebui să ai o discuție serioasă cu el și să vezi care este problema, ceva ascunde oricum!

| matesanosa a răspuns:

Cum il suni cu 4 min intarziere? voi aveti un orar cand va sunati?laughingglumeam poate este diferenta de varsta intre voi si acum el incepuse sa se maturizeze! probabil are in plan sa se desparta de tine si acum cauta motive de cearta!

| mona a răspuns:

Prietenul tau are o comportare ciudata si nu fi asa sigura ca nu ar mai avea pe cineva, vorbeste cu el si cere-i o explicatie[poate cadeti de comun acord si luati o pauza sa va limpeziti gandurile]

| beautygirl1000 a răspuns:

Cind baietii se plictisesc de o fata, se comporta asa, si ca sa nu zica ca are pe alta, incep sa caute motive ca sa fii tu vinovata...trebuie doar sa vorbiti, si sa fie sincer, ia-l cu binisorul, incearca sa afli ce nu-i place la tn...cred ca ti-am fost de ajutor, bafta)))

| Raiiiisa a răspuns:

Nu-l mai cocolosi atata pentru ca de aia se comporta asa.Si ce daca l-ai sunat cu 4 minute intarziere, poate ai fost ocupata si l-ai sunat in al 5-lea minut si carei treaba.Nu te supara dar asta nu ar trebui sa fie un motiv de suparare. Daca nu l-ai suna o ora presupun ca ar pune punct relatiei ca ai intarziat prea mult cu telefonul sau ce.
Daca il enervezi cand ii spui ca-l iubesti, pai da-i ce cere, spune-i ca-l urasti sau nu-i mai spune deloc.Fa-l sa tanjeasca dupa un "te iubesc", daca asta isi doreste.
Ca nu are pe alta nu poti fi sigura chiar daca nu e genul lui, niciodata nu stii ce-i poate trece prin cap.

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

S-a plictisit de u.