| AnA_2669 a întrebat:

Deci...prietenul meu este o fire dificila, la inceput ma aburea ca nu vrea sa fie cu mine ca nu stiu ce spune lumea si etc. Acum suntem impreuna, imi spune ca tine la mine mult si chestii de genu, dar nu cred ca are destula incredere in mine, nu vorbeste deschis cu mine, trebuie sa am grija cum il iau. Anul acesta vreau sa ma duc la mare cu el, dar nu mi zice nimic, cum pot sa-i zic: hai mare ia'ma si pe mine cu tine?! Vreau putin ajutor, cum sa'l fac sa aiba incredere deplina in mine, cum sa'l fac sa'mi spuna intotdeauna ce are pe suflet?

Răspuns Câştigător
| flory_9483 a răspuns:

Nu are incredere in tine, deoarece cum ai spus tu se ia dupa ce zic altii, aici el gresete foarte mult, pentru ca asculta ce zice lumea, parerea altor persoane probabil pentru el conteaza, ar trebui sa i zici ca sa aiba incredere in tine nu in ce spun altii.Cum l-ai putea ajuta, comortandu-te cu el asa cum iti doresti tu, si invatandul cum sa aiba incredre in tinE.Mai explicit : daca tu iti doresti sa fie apropiat de tine, fi tu, chiar daca el nu este, invatal cum sa fie.multa bafta.

2 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Sincer acum, ce e aşa greu să-i spui : mi-ar plăcea să mergem împreună la mare anul asta? Vorbeşte cu el despre asta, despre felul în care e, cum se comportă el. Poartă o discuţie serioasă. Eşti sigură că el simte ceva pentru tine? Din ce spui tu nu prea reiese asta. Baftă!

| AnA_2669 explică:

P. S. nu cred ca ar sta cu mine pentru sex, deoarece nu mi-a cerut asa ceva si nici macar n a incercat cand eram noi 2 singuri in camera.