| abc123_5207 a întrebat:

Deci prietenul meu vrea sa facem sex, eu sunt virgina, vreau si eu dar imi este teama de durere si de faptul ca sunt mai rusinoasa si va trebui sa ma dezbrac in fata lui, va rog frumos sa-mi dati sfaturi si detalii despre orice in legatura cu acest subiect, dau funda celui mai folositor raspuns, va multumesc big grin

Răspuns Câştigător
| Mo a răspuns:

Pai daca il iubesti, si el te iubeste nu vad care e problema daca va incepeti viata sexulala...Si stai linistita, pentru ca daca sunteti impreuna e logic sa ii placa de tine cum arati, deci nu iti mai face griji in privinta dezbracatului in fata luihappy

O sa vezi ca nu e chiar asa de rau sa faci sex, nu a murit nimeni din asta, pe mine nici nu m-a durut prea mult, doar putin la inceput, si pe urma nimic. Daca baiatul are experienta va sti cum sa se comporte cu tine, si cum sa te faca sa te relaxezi mai usor. Asa ca stai linistita, nu te mai gandi la nimic, doar savureaza momentul. Si in final nu uitati de protectie... sper ca nu vrei sa ajungi mamica de la varsta asta, nu?

Sper ca te-am ajutat.>>funda? :*

13 răspunsuri:
| dariaelena a răspuns:

Daca esti pregatita si el are experienta o sa fie totul bine.Nu trebuie sa te gandesti ca te doare, pur si simplu sa profiti din plin de moment.

| reanu a răspuns:

Tu vrei ca iti cere el sau ca simti tu asta/? daca asa simti tu.nu te dezbraci tu il lasi pe el sa te dezbrace,,, sa fie seara asa nu v, a fi lumina si inca ceva,, orice ai face te va durea,,

| AndaAndore a răspuns:

Poi, cred ca toate am trecut prin ce treci si tu acum happy
In legatura cu durerea, e adevarat, doare, dar este cat de cat suportabil daca esti convinsa de pasu` care urmeaza sa-l faci. Nu te mai gandi la durere, nu te mai gandi ca ti-a zis X-ulescu ca doare si asa va fi. Cu cat te vei gandi mai mult la asta, si daca vei fi incordata fii sigura ca te va durea. Gandeste-te doar la ce simti pentru prietenul tau [asta daca simti ceva] si nu o fa doar de dragu` de a o face si de a`i face lui pe plac.
In legatura ce dezbracatul in fata lui, nu trebuie neaparat sa te dezbraci in fata lui. Prima data fa`o intr-o camera mai putin luminoasa si acoperiti`va cu o patura ceva. Sa nu se vada, si o sa vezi ca te simti mult mai bine. Apoi, o sa urmeze pasu` cel mare, si de aici totu` va veni de la sine. Deci, sfatul meu: Nu`ti mai fa atatea griji, si fa pasu` asta decat daca esti sigura ca vrei sa-l faci.
Bafta! :*

| Mrrrrrrrrrrr a răspuns:

Esti minora nu? e de inteles...esti pregatita? de durere iti este teama? de rusine? dar oare el merita? te iubeste? tu este destul de pregatita sa faci asta? la consecinte nu te gandesti? daca e doar un profitor? in fine nu sunt eu in masura sa comentez happy dar pune bine in balanta lucrurile si gandeste-te, odata ce ai inceput numai poti da inapoi, este un pas importat in viata unei femei si nu ar fi frumos sa se termine urat sa o fi facut doar pentru ca el asa vrea, daca te preseaza lasa-l.
eu ti-am dat niste sfaturi, nu mi-o lua in nume de rau, dar asta se intampla in ziua de azi.
succes:*

| Bl3ndDjBl3nd a răspuns:

Hey nu risti nu castigi big grin nici unul dintre noi nu ne-am nascut invatati tongue

| Denii_9937 a răspuns:

De ce **** mea nu dai funda cand ai zis ca dai? ****eas in gurita.
deci fa sex faaa. ca apoi sa te paraseascalaughing nu fi proasta fa

| dfcsb97 a răspuns:

Salut. nu trebuie sa faci sex daca nu te simti pregatita.Eu sunt baiat asa ca nu stiu daca doare sau nu laughing dar iti pot spune ca va conta si experienta prietenului tau adica trebuie sa stie cum sa te ia ca sa nute doara

| LittlEAngeL_2780 a răspuns:

Daca esti mai timida, roaga'l sa stiga becul tongue. si sa puna niste lumanarele prin camera, iar in momentul in care o sa te ia valul nu o sa te mai simti rusinata, cat despre durere, daca baiatul stie cum sa te ia nu o sa te doara tare si folositi prezervativ, pentru ca va aluneca si nu o sa te doara decat un pic, dar gandeste'te mai bine daca chiar iti doresti asta, sa nu regreti mai incolo, depinde si cati ani ai, si de cat timp esti cu prietenul tau!

| pUphyK a răspuns:

Hey hai sati povestesc tu povestea mea si vei intelege ce trebuie,. intr-o zi il chiam la mine pe cel mai bun prieten de al meu cu care am facut cunostintza pe net, de acre imi place la nebunie a venit am stat la calculator cind sau inceput a incalzi spiritele nea imnceput a saruta si apoi a trecut la alt capitol eu asa ca tine cam fricasa si rushinoasa era ziu si nu puteam sa sting lumina ca nu avea rost sa ma invelesc cu ceva tot ca era o kaldura in camera, ufff el ma inceput a debraca dar mie daca imi placea ft tare de el nu am putut sai refur si uite ca am ajuns si la treaba mult ashtepta si rushinoasa am facut tot ce era de facut eu nu am singerat de loc nu m-a durut nimic, insa tatikul lui uite cAL SUNA SHI MIA STRICAT TOATA PLACEREA EL A FOST NEVOI SA plece.asta a fost prin octombrie 2010 in prima zi a anului 2011 venisem de la prieteni cu care am ilinit anul nou pe a orele 16 am facut un dus am fost la magazit am mai stat si el iar a venit la mine... uite uite ca iar sa incalzit spiritele si iar ne-am apucat de prostii.si din a doua oara am singera ft tare insa dureri nimic.am murdarit pantalonii lui am stat si am urscat cu feru pantaloni pe la 1 noapea vesel a fost si chiar cu o saptamana in urma nu ama dus la prima ora la liceu el fiid si el cu mine intr-un liceu nu s-a dus la prima ora nici el a venit la mine am stat putin de vb si i-am zis ca hai ne vedem dupa ore l-am tzinul in trans pina dupa ore am venit la mine am stat ne sarutam si uite ca eu cam rautacioasa l-am escitat ft tare si il refuzam el cam se inervase pe mineca l-am tzinul atit in tas si acum gata ca nu mai vreau eii pina la urma am cedat.si uite din a 3 oara am avut cam dureri. faza cea mai tare e ca de 3 ori am facut si nici o data nu nea protejat.acum ultima data stau cam pe ace. sper sa fie ok.

Ai grija de tine nu te speria ca oricine a trecut trece si va trece prin asa ceva.

nu uita sa va protejati pupic

| justme_7869 a răspuns:

Nu este neaparat sa te doara! sunt multe fete care n-au simtit nimica!
inainte sa faci pasul asta important in viata taa gandeste bine!
trebuie sa ai multa incredere in tine si in persoana de langa tine si totul va veni de la sine.nu este ceva sa te rusinezi toti trecem prin asta!
bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa o faci noaptea va acoperiti si va lasati dusi de val. eu eram terorizata desi am doar o saptamana big grin. Sa te protejezi,, eu am facut o prostie si acu stau pe ganduri n-ai idee ca n-am somn noptile

| Pissy_Andreutzza_1997 a răspuns:

Pai acum tu spui ca iti easte rusine dar cand o sa fii in fata lui o sa vezi ca o sa te dezbraci fara nicio treaba si sa folositi prezeravtive si nu te doare stai calma o sa te doara doar putin

| amalia_9060 a răspuns:

Nu are de ce sa iti fie frica` pentru.ca nu doare asa de tare incat iti ies matzele pe gura` crede`ma.si nici nu are de ce sa iti fie rusine` inainte sa va faceti treaba... ii spui sa stinga lumina`sau ceva.nu are de ce sa iti fie rusine
hai treci la treaba
te pupic :*