| PiNNoTheGamer a întrebat:

Deci problema mea incepe cam asa. Dupa un scurt esec in aratarea unei fete ca o plac si dezvaluindu-mi sentimentele in fata ei, am fost dezamagit de raspunsul "Nu" la intrebarea daca mi-ar da o sansa.Acum dupa cateva luni in care am suferit pentru ca ma gandeam zi de zi la ea si ma gandeam cum puteam o impresionez mi-am incercat din nou norocul dar acum nu am ajuns nici sa-i dezvalui sentimentele mele.Si acum sa va povestesc cam cum s-a intamplat.Eu fara sa o cunosc pe fata sau sa fi vorbit cu ea am reusit oarecum sa aflu cate putin despre ea si sa vorbim putin.Problema este ca eu ii dadeam like si comment la toate pozele de pe facebook pana astazi dimineata cand mi-a spus sa incetez iar asta mi-a dat de gandit ca ea s-ar fi prins ca o plac si a incercat sa ma refuze fara ami ranit prea mult sentimentele.Asa este sau ma insel eu?

Răspuns Câştigător
| givemeasmileeeeee a răspuns:

Cred ca ti-ai exprimat gresit sentimentele.Incearca sa vorbesti cu ea diresct, nu prin comm-uri sau like uri. Poate sa creada ca esti un obsedat si la un momentdat sa devina stresata de tine. Cere-i iertare si spune-i ca nu o sa se mai repete. Daca vezi ca iti raspunde frumos, las-o in pace pe moment iar dupa cateva zile incearca sa vorbesti cu ea.Intreab o cum a fost ziua ei, daca o deranjezi, fara insa sa pari enervant altfel risti sa te refuze iar inainte sa ii ceri ceva. Daca vezi ca vorbeste urat cu tine, orienteaza te spre alta fata.Sunt destule fete singure care asteapta baieti timizi ca tine si dornici sa iubeasca.Bafta :*

6 răspunsuri:
| ywar a răspuns:

Daca la voi sentimentele se masoara in cate like-uri si commenturi va dati pe porcaria aia jegoasa de facebook - atunci nu mai avem nicio sansa! absolut niciuna. Ne-am prostit/tampit cu totii! asta e adevarul.

| anonim_4396 a răspuns (pentru ywar):

Sustin.

| PiNNoTheGamer explică (pentru ywar):

Nu asta era punctul de idee.Eu ii dadeam pur si simplu like-uri si ea deodata mi le-a respins si cred ca si pe mine.

| xBlindBeauty a răspuns:

Poate fata are iubit, iar pe el in deranjau comm-urile tale.

| PiNNoTheGamer explică (pentru xBlindBeauty):

Iubit nu are iar comm-uri nu ii las aproape deloc.

| xBlindBeauty a răspuns (pentru PiNNoTheGamer):

Sunt unele fete care reactioneaza asa cand un baiat care lor nu le place le streseaza. vorbeste cu ea si vezi ce si cum. daca nu, are balta peste.bafta