Cred ca ti-ai exprimat gresit sentimentele.Incearca sa vorbesti cu ea diresct, nu prin comm-uri sau like uri. Poate sa creada ca esti un obsedat si la un momentdat sa devina stresata de tine. Cere-i iertare si spune-i ca nu o sa se mai repete. Daca vezi ca iti raspunde frumos, las-o in pace pe moment iar dupa cateva zile incearca sa vorbesti cu ea.Intreab o cum a fost ziua ei, daca o deranjezi, fara insa sa pari enervant altfel risti sa te refuze iar inainte sa ii ceri ceva. Daca vezi ca vorbeste urat cu tine, orienteaza te spre alta fata.Sunt destule fete singure care asteapta baieti timizi ca tine si dornici sa iubeasca.Bafta :*
Daca la voi sentimentele se masoara in cate like-uri si commenturi va dati pe porcaria aia jegoasa de facebook - atunci nu mai avem nicio sansa! absolut niciuna. Ne-am prostit/tampit cu totii! asta e adevarul.
Sustin.
Nu asta era punctul de idee.Eu ii dadeam pur si simplu like-uri si ea deodata mi le-a respins si cred ca si pe mine.
Iubit nu are iar comm-uri nu ii las aproape deloc.
Sunt unele fete care reactioneaza asa cand un baiat care lor nu le place le streseaza. vorbeste cu ea si vezi ce si cum. daca nu, are balta peste.bafta