| DannySteel a întrebat:

Deci problema sta cam asa... Imi place de o fata de la mine din oras, santem la scoli diferite eu la liceu iar ea in generala eu a 9a si ea a 8a ani chiar nu ma intereseaza, imi place de ea foarte mult chiar imi doresc sa fiu cu ia dar nu stiu daca si ea ma place. Inca nu ne-am intalnit sa stam de vorba doar odata neam vazut in trecere si atunci a fost din greseala, am privito larg in ochi si i-am zambit, si i-am facut din ochi cum m-am obisnuit laughing iar ea a zambit si sia continuat drumul privinduma in ochi. Pe mess cand sunt on, ea este prima care reactioneaza, adica ma intreaba ce mai fac si alte chestii, dar am mai aflat o chestie ca ei ii plac skaterii iar partea proasta este ca eu sunt biker laughing da nu cred ca afecteaza asta cu mult big grin.

Deci ziceti-mi cum sa procedez sa aflu daca ii place de mine atat ca restul continui eu dar nu vreau sa o intreb daca ii place de mine si ei sa nu ii placa sa ma creada un fraier sau ma rog big grin laughing.
Funda pentru cel care ma ajuta :X.

Daca e nevoie id meu : irish.boy18

PS. Mam intalnic cu ea ceva vreme si am stat putin de vorba pe o banca in parc si i-am zis ca imi place de ea si a zis " te rog nu te indragostii de mine, pentru ca asa e mai bine " :s.

3 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

De ce faci lucrurile mai grele decat sunt? Daca tot vorbiti pe mess,e asa greu s-o intrebi daca ii place de tine? Incepi conversatia cu ea si o anchetezi,ce culori ii plac,ce animale ii plac, ce baieti ii plac, de tine ii place? E asa greu? Fii istet!

| MissL a răspuns:

Fa bine si cheam-o la o cafea in oras, si printe alte povesti ii spui : "Auzi, nu cred ca ti-am spus, da imi esti ft draga..." si vezi cum reactioneaza ea daca zice ca si ei ii esti drag, atunci spune-i, uite eu te plac... si vezi din nou ce zice ea :*
daca esti mai timid, fa o "copilarie" si pune pe cineva sa o intrebe...
dar mi pare-mi-se ca te place, daca ai zis ca ea intra pe tine pe mess si asa mai departe. multa multa multa muuuuuuuulta bafta!:*

| ShaWorMaAgresiva a răspuns:

Daca vrei poti vorbi cu o prietena buna de a ei si sa o intrebi.Desigur este valabila si varianta abordarii directe, dar sa nu sari la ea direct.O inviti la un suc si vezi cum o sa reactioneze. Daca accepta pur si simplu, cand sunteti la suc pur si simplu...incearca sa o saruti si vezi cum o sa reactioneze. Daca nu zice sau face nimic ii place de tine, dar daca nu, comporta-te de parca nimic nu s-a intamplat.
Sper ca te-am ajutat