De ce faci lucrurile mai grele decat sunt? Daca tot vorbiti pe mess,e asa greu s-o intrebi daca ii place de tine? Incepi conversatia cu ea si o anchetezi,ce culori ii plac,ce animale ii plac, ce baieti ii plac, de tine ii place? E asa greu? Fii istet!
Fa bine si cheam-o la o cafea in oras, si printe alte povesti ii spui : "Auzi, nu cred ca ti-am spus, da imi esti ft draga..." si vezi cum reactioneaza ea daca zice ca si ei ii esti drag, atunci spune-i, uite eu te plac... si vezi din nou ce zice ea :*
daca esti mai timid, fa o "copilarie" si pune pe cineva sa o intrebe...
dar mi pare-mi-se ca te place, daca ai zis ca ea intra pe tine pe mess si asa mai departe. multa multa multa muuuuuuuulta bafta!:*
Daca vrei poti vorbi cu o prietena buna de a ei si sa o intrebi.Desigur este valabila si varianta abordarii directe, dar sa nu sari la ea direct.O inviti la un suc si vezi cum o sa reactioneze. Daca accepta pur si simplu, cand sunteti la suc pur si simplu...incearca sa o saruti si vezi cum o sa reactioneze. Daca nu zice sau face nimic ii place de tine, dar daca nu, comporta-te de parca nimic nu s-a intamplat.
Sper ca te-am ajutat