Mai bine nu te bagi, o sa afle directorul si il da afara din scoala sau liceu ce o fi.
Buna, o idee ar fi, atunci cand el nu e inconjurat de lume sa-i spui ceva de materia care se ocupa el, sa-i ceri detalii, si apoi asa usor prin conversatie "sa-ti faci miscarea ta" adica ce vrei tu de fapt, sa-l intrebi daca ii place de tine, intr-un mod cat mai diplomatic si usor(il intrebi daca ii place ceva de pe tine, papuci, haina, ceva) Sper sa te fi ajutat. restul depinde de tine. succes
Pai iubita. e cam greu. iti dai si u seama. mai ales daca are si sotie si copii acasa. incearca sa vorbesti cu el. adica nu in scoala (in niciun caz sa nu faci asta, sau la ora lui sa te dai mai mare sau cv de genu. la scoala pur si simplu nu te dai pe langa el ) i propui sa te mediteze. si poate asa iesiti la un suc. sa stabiliti si poate cine stie. o sa-i poti spune. adica trebuie sa prinzi un moment. Fundita?:d scuze
Nu este casatorit si nici nu are copii
Pfoaii! Pai, eu zic sa-ti faci si tu iubit mai apropiat de varsta ta, si sa-l lasi pe prof k probabil are o familie acasa ...Nu o zic din rautate, sper sa intelegi ce vreau sa spun
Nu este casatorit.nu are familie
Am 18 el are 30 desi pare mai tanar
Cred ca ar trebui sa intelegi ca relatia ta e si va fi eleva-profesor! Sunt chesti normale la varsta ta nu e iubire.nu e nimic e o indragosteala de adolescenta care viseaza ca oricare alta la fat frumos iubiri din povesti! Bucurate cat timp iti mai preda ore si il poti vedea! Vei merge la facultate acolo cu siguranat vei gasi 1000 de baieti frumosi care, cu siguranta te vor face sa il uiti.tu ai 18 ani oricnad te mai poti indragostii la 20 30...ca asa cu fiecare varsta. esti mai curios el la varsta lui se gandeste deja la o alta viata mai serioasa! Tu trebuie inca, sa mai traiesti,, sa te mai distrezi sa mai inveti multe! te pup
Mutubal întreabă: