| ingerassecret a întrebat:

Deci pur si simplu am am ajuns sa numai am putere sa mai fac nimic.Simt ca viata numai are nici un sens si nici un rost.Viata asta ne da lovituri dupa loviturisadsi nu se opreste.
Ma simt atat de rau ca am pierdut persoana care o iubeam cel mai mult din cauza ca parintii mei nu sunt de acord cu el si plus de asta si fostul meu s-a racit de mine,numai vorbeste cu mine deloc,mi-a dat si ignor pe mess,ma trateaza cu indiferenta si nu stiu de ce,nu am facut nimic,nu i-am gresit cu nimic,poate doar ca l-am iubit atat de multoh go on.I-am explicat si lui ca il iubesc si daca vrea sa ne impacam,ca nu imi pasa daca parintii mei nu sunt de acord cu el, si el numai vreaoh go on, m-am luptat cu parintii pentru el si el imi face toate asteasad.Ma doare...
Mi-am pierdut si ultima speranta.Numai cred in nimic.Cred ca au fost cele mai urate sarbatori din viata measad.
De ce credeti ca fostul meu prieten a inceput sa se poarte asa cu mine?
Cum sa ies din starea asta si sa il uitsad
Chiar numai stiu ce sa fac...

13 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Da,s-au adunat mai multe decat poti sa induri.
Si nu mai poti,simti ca te sufoci,vrei sa faci si nu stii ce,ai vrea sa-ti treaca amaraciunea si durerea si nu stii cum,te-ai descurajat!
Si,cum un rau nu vine niciodata singur,mai sunt si zilele astea de sarbatoare,toti sunt veseli,rad,se bucura,iar tu te simti de parca-ti rasuceste cineva cutitul in rana.
Gresesc cu ceva sau am surprins corect starea in care esti?

Acum,inceteaza sa te mai simti asa. Ajunge.
Unde esti? Unde te-ai pierdut? Asta esti tu?
Unde e fata vesela si zambitoare de altadata? Unde ai alungat-o?
Da,viata nu-i usoara si nimic din ceea ce intampini acum,nu e intamplator!
E o lectie,e o incercare pe care trebuie sa o depasesti, pentru un motiv pe care-l vei afla, la un moment dat!
Si numai ca sa te maturizezi si deja faci primii pasi seriosi!
Dar te lasi invinsa prea usor!
Si nu cred ca-ti sta in fire sa-ti plangi de mila la nesfarsit si sa stai ca o papusa cu mecanismul stricat, aruncata intr-un colt, in timp ce viata trece pe langa tine!

Esti foarte tanara.Suferinta si necazurile vor da navala mereu,ce-o sa faci,o sa suferi mereu?
Plangi,linisteste-te si gandeste!
Da,ai iubit un baiat.
Parintii au fost impotriva,v-ati despartit.El refuza sa mai stie de tine.
Inteleg de aici doua lucruri,ca esti bine acum cu parintii tai,iar baiatul a stiut doar sa ia de la tine,nu si sa dea,suflet,iubire,mangaiere!
Concluzia e simpla,parintii vor ramane vesnic,baietii vin si pleaca,iar tu ai iubit un ingrat,un impostor in dragoste,trebuie sa-l uiti,va veni altul!
Da,o sa-mi spui ca NU POTI,ca te arde mintea si sufletul doar cand te gandesti la el.
Eu iti pot spune ca POTI,ajunge sa vrei!
Refugiaza-te in lacrimi si in imbratisarea familiei tale,ei iti ofera iubire,da, de alt gen, dar tu o refuzi!
Primeste-o, tot iubire este. Uita-te la zambetul bucuros al mamei cand te vede cuminte prin casa, vezi zambetul mandru al tatalui cand iti aranjezi parul cum ii place lui cel mai mult....de ce nu-i lasi sa-ti dea iubirea lor si-i neglijezi?
Deci,in casa ai liniste si e bine.
Sunt sigura ca ai si prietene,vorbeste cu ele, iesiti la plimbare pe la vitrine, mergeti la patinaj, nu lasa raul sa-si faca culcus in sufletul tau, lupta-te!
Si redevin-o fata mandra si frumoasa care erai candva!
Iti mai amintesti de tine?happy

| Elena1234456 a răspuns:

Uneori ca sa uiti. trebuie sa ignori. Incearca sa iti ocupi timpul cu activitati care iti fac placere si oameni carora chiar le pasa!

| cristiiiiiii a răspuns:

Eu zic sa te linistesti sad timpul le va rezolva pe toate si iti va arata calea cea buna

| unknownn a răspuns:

Capu sus fetito! Ce e mai frumos acum incepe.

| e1xtz a răspuns (pentru unknownn):

Exact...esti abia la inceput..stai sa vezi cate or sa mai vina

| Oana92 a răspuns:

Probabil ca se poarta asa pentru ca vrea sa va indepartati ca sa nu mai suferi atat de mult.
Iar viata...viata e grea pentru toti, nimeni nu e complet fericit, uneori e mai greu, alteori mai usor, dar toti avem probleme. Daca viata ar fi ca un basm, ne-am plictisi toti si ne-am sinucide in masa! Trebuie sa inveti sa te ridici de fiecare data si sa fi puternica.
Dar de ce nu sunt de acord cu el?

| ingerassecret explică (pentru Oana92):

E mai mic decat minesad si de asta

| MeConstantine a răspuns:

Buna,
Da ai luptat pentru relatia asta si ti-ai dorit si itidoresti foarte mult sa mearga si de aceea nu poti renunta. Starea ta pleaca de la tine si de la faptul ca ai depus foarte mult efort pentru relatia asta si pur si simplu nu intelegi de ce nu mai merge cand chiar tu i-ai marturisit ca ai merge si pana in panzele albe pentru el.
Exista ceea ce se numeste schimb de sentimente si daca acestea sunt sau nu impartasite si la iubitul tau nu inseamna ca nu mai tine la tine sau ca nu mai poate fi cu tine ci poate nu iti mai impartaseste sentimentele in aceeasi maniera. O relatie inseamna de cele mai multe ori ca si ambii parteneri sa fie la fel implicatii dar el cand a vazut ca tii tu foarte mult la el, si poate el nu la fel de mult, s-a speriat s-a panicat si a decis ca isi doreste altceva.
Nu fii trista pentru ca tu nu ai gresit, el nici atat, ci pur si simplu s-a simtit prea coplesit de ceea ce simti tu. Daca va mai dori sa fie cu tine te va cauta el, incearca sa nu il mai cauti tu, iar daca nu nu.
In principal trairile in viata se schimba si exista posibilitatea sa-ti deschizi inima altfel mai tarziu dupa o asemenea experienta, dar in principal fii tu.
Sarbatorile inseamna si sa te regasesti, nu doar petrecere. Iti urez succes.

Răspuns utilizator avertizat
| nico097 a răspuns:

Buna.Cand iti citeam versurile ma gandeam ca in aceasta situatie am fost si eu nu ma suporta ai lui deloc dar acum dupa ce am fugit cu el suntem impreuna de 6 ani, si el ma evitat de teama parintilor dar am hotarat ca nu putem sta unul fara celalalt, probabil ii e teama sa se complice intr-o relatie unde nu e bine venit.Bafta, si incearca sa te ti tare inca nai trecut prin obstacole mai grele.

| danielcoman32 a răspuns:

Vino pe mes, te rog, id meu e daniel.coman32

| NOantidoteX a răspuns:

Probabil nu mai ține la tine. Probabil ai greșit pe parcursul relației voastre. Cu toții trecem prin astfel de perioade. Oricât am încerca cu toții să te sfătuim și să-ți spunem cum ar fi mai bine, nu te putem ajuta cu prea multe; nici nu cunoaștem exact situația. Numai tu știi ce trebuie să faci. Încearcă să te deconectezi de la partea asta urâtă a vieții tale. Ieși afară, plimbă-te, reflectă asupra a tot ce ai făcut până în momentul ăsta. Vezi unde ai greșit și încearcă ca pe parcurs să nu mai repeți. De uitat nu o să-l poți uita, cel puțin acum. Ai fost preocupată de relația voastră și ai uitat să ai grijă și de tine. Cu atât te pot ajuta. :*

| Biuuu200 a răspuns:

Pai tuturor ni se intampla asta odata si odata! Dar daca el nu-ti da importanta, nu are rost sa-i dai nici tu. Incearca sa-ti faci alt iubit si ceea ce simti pentru fostul se va diminua incetul cu incetul. Si eu am trecut prin asta si stiu sentimentulhappy. E foarte greu la inceput, dar lasa timpul sa treaca. P.S: Viata e frumoasa, nu are rost sa o strici din cauza unuiawinking:*!