Pentru ca asa se intampla mereu in viata. Si eu iubesc acum o persoana care nu ar trebui sa merite nici un simplu"buna"pe strada, s-a schimbat total si in ciuda acestor lucruri tot nu reusesc sa il scot din inima oricat rau mi-ar face. Stiu cum este, te inteleg perfect.Nu putem poruncii inimii pe cine sa alegeamereu ne indragostim de persoane care nu merita, iar pe cele potrivite pentru noi le dam cu piciorul.Stii ca exista si vorba aceea"sufera cel ce iubeste, cel iubit isi bate joc"asa este mereu. Trebuie sa fi tare, puternica, sa speri mereu, sa ta gandesti ca totul va fi bine. Timpul vindeca orice rana si in final totul va fi bine decat este acum.
Stiu ca doare tare dar nu avem ce sa facem decat sa asteptam ca timpul sa isi faca datoria si sa ne ajute sa depasim aceste momente grele si dureroase din viata noastra.
Capul sus, fi tare si gandeste-te ca intr-o zi vei mai bine si nu vei mai suferi, vei vedea, sunt sigura de acest lucru
Bafta si ai grija de tine
Sentimentul acesta este frustrant, ca un cancer care ne macina pe dinauntru, persoana iubita facandu-ne si rau si bine, simtim ca nu mai putem sa stam langa ea, dar nici sa ne indepartam de ea. Aceasta situatie este intotdeauna una foarte complicata, tragica si aproape de nevindecat. Imi pare foarte rau prin ce treci, nu ar trebui sa treaca nimeni prin asta, insa este inevitabila, pentru ca oamenii pe care ii iubim au un defect mare: acela de a nu vedea cat de mult II IUBIM!
Inseamna ca esti o fata foarte sufletista care poate oferi foarte mult, dar se pare ca nu ti s-a oferit tie. Nu doresti si tu sa simti fericire, senzatia minunata numita dragoste, acea flacara arzatoare? Nu o sa intalnesti asta langa el, pierzi timpul si tineretea ta, ocaziile vor trece, nu vei mai vedea alte ocazii si alti baieti decat pe el!
Te inteleg perfect skumpo, si eu spun asta din proprie experienta si sper tare mult sa te gandesti la fericirea ta skumpo, sa treci peste acest sentiment oribil, sa-ti deschizi ochii si sa-ti dai seama ca acel baiat nu merita dragostea ta, ca poti oferi multe si sa primesti inapoi si mai mult, numai de la baiatul care te merita PE TINE!
Mult succes iti doresc draguto, apreciaza-te mai mult, vezi-ti adevarata valoare si cauta fericirea mult dorita si meritata!
Aceeasi intrebare m-a torturat si pe mine luni in sir.Am gasit raspunsul:eu sunt vinovata, am ales prost, n-am stiut sa vad dincolo de aparente.
Poate fi valabil si in cazul tau, tu decizi!
Un raspuns cu cap, cred ca cel mai adevarat de pana acum, bv karina, ai respectul meu. nu ai gasit scuze ca alti, bvo
Am invatat in viata, inainte sa judec pe altii, sa ma judec pe mine insami.Si,crede-ma,sunt cel mai aspru judecator al meu.
E bine sa fi rau in ziua de azi, daca esti bun esti luat de prost dar, vezi sa fi aspra cu cine merita, gen ala care l-ai iubit, nu ai de ce sa fi si asa si cu cei care tin la tine, bye
Şi acum vrei să te consolăm noi sau ce? Du-te la psiholog dacă nu reuşeşti să-ţi descarci frustrările într-un mod util singură.
Mda... si eu am dat de mai multi baieti de genul asta... pur si simplu unora nu le pasa de tine desi tu ai impresia ca o fac, poate de la prea multa iubire devenim uneori oarbe si nu le vedem adevarata fata. E aiurea, insa m-am invatat minte ca de acum incolo sa fiu mai grijulie si sa incerc sa-mi dau seama de caracterul lui mai bine si sa-l cunosc mai bine inainte sa ma avant intr-o noua relatie.
Same here. As face orice pentru fata pe care o iubesc in momentul de fata. Am fost impreuna insa nu prea a tinut asa mult cum mi-am dorit. Eu inca o mai iubesc nu stiu daca sentimentul e reciproc insa am de gand sa-i propun zilele astea sa ne impacam. Sunt in ceata, nu stiu ce sa fac. Ce usoara ar fi viata daca dragostea ar exista in cantitate mai mare.
Stai linistita ca nu esti singura. Iubesc un baiat si as face pentru el orice ca sa ii fie lui bine si sa fie fericit. Ba sunt cu el ba ma lasa pentru alta. Nici el nu stie ce vrea. Recunosc ca acum sunt cu el, desi de multe ori face niste faze foarte aiurea pe care chiar nu le inteleg. Stie bine ca il iubesc foarte mult si ca as face foarte multe lucruri pentru el. Cateodata stau si ma intreb de ce vine si pleaca mereu..de ce a trebuit sa il iubesc pe el dintre atatia baieti cu care chiar as fi putut avea o relatie frumasa. Dar gandeste-te ca la un momendat ai sa ai si tu langa tine pe cine iti doresti si nu te descuraja.
MariusDeejay întreabă: