Nu ai cum sa îți scoți din cap amintirile, ele rămân acolo indiferent ca sunt frumoase sau urate.
Prea frumos ne stătea împreună.jur.
Oricum alta nu va mai fi never.nu că aș avea 80 de ani ci pentru că am făcut niște jurăminte prea mari ca sa le pot încalca vreodată în viata
~Oricum alta nu va mai... am făcut niște jurăminte~
mde
Da!
Sterge chatul/conversatia cu totul.Tu cand te ranesti, de obicei, iti tot smulgi bandajul ca un sadic la putin timp sau lasi rana aia sa se vindece in liniste? Ce faci tu in aceste momente este prima varianta.
Eu le-am șters de peste tot.Mai are fosta soacra pe un Facebook vechi încă, câteva da în rest nu mai exista amintiri cu noi decât în minte.
Asta e fir-ar că mereu rămân în minte
Nu ai cum sa îți scoți din cap amintirile, ele rămân acolo indiferent ca sunt frumoase sau urate.
Nu le șterge sunt doar niște amintiri. Ideea e sa scapi de obsesie, ea e problema reala, obsesia, fiindcă te ai putea îndrăgosti din nou. Toți oamenii pe care ii cunoști au suferit din dragoste, asa e viata, dar au trecut peste și au reușit sa fie fericiți din nou cu altcineva
De iubit o voi iubi mereu.si daca șterg pozele...din minte și inimă oricum nu o sterg
Pănă la următoarea experiență similară. Zi merci c-ai iubit și suferit. Există oameni care n-au experimentat niciodată sentimentele tale
Cumpără hârtie foto, printează-le și așează-le într-un album. Eu așa aș face. De bine, de rău, este o parte din viața ta.
Am imprimanta acasă.nu e vb de asta.si da ai mare dreptate.este și va fi mereu parte din viața mea
Îndură și șterge-le! Nu mai privi trecutul, fi atent la prezent si viitor! Nu contează trecutul
Sterge-le si in curand o sa dispara si amintirile cu ea si iti vei putea relua viata.
Nu am ce viața să îmi reiau
Nu esti tu ala care voia sa publice 2 filmulete cu fosta fara sa intre in probleme? Lasa-o asa. Nu e nevoie sa le stergi, dar nici sa o dai in obsesie nu e bine. Bafta mai departe!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: