Daca este timid este mai greu pana se obisnuieste cu tine ( incearca sa faci tot posibilul sa-l atingi sa faci contact nu conteaza unde il atingi sa-l ti de mana ceva sa se obisnuieasca cu tine, sau faci o gluma ceva mai stanjenitor la care el sa rada dupa care se va simti in largul lui, oricum este putin mai greu cu cei timizi, si eu eram oricum insista si vei castiga
Din cate spui u. nu mi se pare ca esti timid. ci mai degraba misterios. cred ca asta te atrage mai mult la el
daca ai avut curajul sai marturisesti fara nicio problema sentimentele tale ai facut foarte bine...
din cuvantul neoficial. vrea sa zica " va puteti intalni, saruta etc" lasa`l un timp sa se gandeasca. intr-un final tottul va fi bine.
cam complicat cazul tau dar va iesi la suprafata
succes
Ai de munca daca e timid va fi mai greu. insa sfatul meu e sa comunici cu el mai mult, altfel daca ramai indiferenta, din partea lui n'ar misca 1 deget, asa'i cu timizi
Parerea mea e ca trebuie sa sa stai mai mult pe langa el, sa fi tu insati si sa il bagi in seama mereu si sa faci glume.
anonim_4396 întreabă: