| g3orgy a întrebat:

Deci. referitor la intrebarea trecuta. deci. baiatului de care m-am indragostit i-am marturisit sentimentele. ca-l plac dar mi-a zis ca nu vrea sa-si faca prietena desi. ii place de minesi ca ar vrea sa ma cunoasca mai bine ca nu vrea sa ma refuze si apoi sa regrete si ca vrea o pauza pentru ca a suferit mult si mi-a zis ca putem fi impreuna neoficial. dar n-am inteles faza asta pentru ca mi-a zis ca cu saruturi e ok. :* si nu stiu ce sa zic mor de el. si se mai uita cu o privire pfai mi se opreste respiratia totusi faza nasoala e ca. ii scot cuvintele cu clestele din gura. e prea timid. si nu stiu cum sa fac sa se simta in largul lui. voi ce parere aveti? tongue

4 răspunsuri:
| Mrlove a răspuns:

Daca este timid este mai greu pana se obisnuieste cu tine ( incearca sa faci tot posibilul sa-l atingi sa faci contact nu conteaza unde il atingi sa-l ti de mana ceva sa se obisnuieasca cu tine, sau faci o gluma ceva mai stanjenitor la care el sa rada dupa care se va simti in largul lui, oricum este putin mai greu cu cei timizi, si eu eram oricum insista si vei castiga happy

| pink07 a răspuns:

Din cate spui u. nu mi se pare ca esti timid. ci mai degraba misterios. cred ca asta te atrage mai mult la el
daca ai avut curajul sai marturisesti fara nicio problema sentimentele tale ai facut foarte bine...
din cuvantul neoficial. vrea sa zica " va puteti intalni, saruta etc" laughing lasa`l un timp sa se gandeasca. intr-un final tottul va fi bine.
cam complicat cazul tau dar va iesi la suprafata
succes kiss

| cristiano9 a răspuns:

Ai de muncalaughing daca e timid va fi mai greu. insa sfatul meu e sa comunici cu el mai mult, altfel daca ramai indiferenta, din partea lui n'ar misca 1 deget, asa'i cu timizilaughing

| emy1994 a răspuns:

Parerea mea e ca trebuie sa sa stai mai mult pe langa el, sa fi tu insati si sa il bagi in seama mereu si sa faci glume.