Mai, baiatul asta nu merita daca face chestii din astea, adica pune pe alta sa vorbeasca cu tine(plus ca a vorbit si urat cu tine). Cel mai bine ar fi sa-l ignori total si sa-ti vezi de prietenul actual; cu timpul, il vei uita pe fostul.Intre timp, mai pune-ti statusuri cu referire la prietenul actual, eventual si poze cu el si fostul va fierbe asa un pic.Chiar daca, poate nu mai tine la tine, dar orgoliul lui de "macho" va fi ranit, macar putin.Bafta:*.
Fie a fost el pe mess si o punea intentionat pe tipa sa te sune sa vada ce reactie ai tu(poate vroia sa va impacati si sa stie daca vrei si tu sa nu cada de fraier), fie chiar era tipa respectiva.
Deci sa-l mai caut? Sa-i dau mesaj sau ce sa fac? Daca il sun de pe un nr privat sa vad daca imi raspunde el e ok?
Eu nu inteleg ce e in capul tau. De ce il tot cauti? Am inteles, inca mai tii la el, dar tu chiar nu iti dai seama in ce hal se poarta cu tine? Sfatul meu pentru tine, este sa il uiti, rapid...baiatul asta nu simte nimic pentru tine si mai e si nesimtit. Crede-ma!