Cred ca si ea te place din cate am inteles acum depinde de tine restul, vorbeste cu ea despre ce crezi ca-i starneste interesul
Cred ca amandoi sunteti timizi,cineva trebuie sa ia atitudine si in general baiatul face asta,lasa jena la o parte si gaseste subiecte amuzante si captivante sa ii atragi interesul,povesteste despre filme,muzica, jocuri, orice crezi ca ar incanta-o, spune-i intamplari haioase, cauta subiecte si dezvolta-le ca sa nu mai stati ca doi muti unul langa altul ca intervine plictiseala si nu vei inainta in nici un fel
Pai vei sti ca te place atunci cand ii este greu sa vorbeasca cu tine; daca te priveste mereu; daca se uita in ochii tai; poate daca te complimenteaza :> dca ii sti zodia poti afla de aici in general merg chestiile zodiacale si sunt adevarate ---->http://artaseductiei.ro/cum-sa-seduci-o-femeie-rapid-in-functie-de-zodie/ BAFTA! :*
Incepe cu lucruri simple si apoi subiectele o sa vina pe parcurs. Nu mai fi atat de rusinos, fi mai indraznet, spune-i o gluma, intreab-o daca a vazut un film sau nu stiu daca a ascultat o melodie, daca nu a ascultat-o da-i castile tale sa o asculte sau chestii de genu'. Mai baieti fiti mai curajosi ca nu va mananca nimeni! cat despre fata...zic ca te place, dar trebuie sa o intrebi pe ea ca sa fi sigur, sau iti dai seama din comportamentul ei Bafta:*
Mutubal întreabă: