| SweetGirl_9963 a întrebat:

Deci, Sa incep. Am fost in excursie cu colegii mei, si cu altii de la alte clase cu un profesor. Sambata, in microbuz, un baiat din excursie a aflat nr meu de tel, si ne-am trimis mesaje toata ziua. seara, cand ne intorceam la pensiune, a trimis un baiat din gasca lui sa ma intrebe daca vreau sa vin la ei mai tarziu. Cand am ajuns la pensiune, noi, fetele ne-am schimbat si pe la 7 jumate baiatul de care va vorbesc, a venit la noi in camera si am stat de vorba. pe la 8 ne-am dus toti in camera la el si am jucat cadurile pe pedepse si a sau p. toata seare unde stateam eu venea si  el  langa mine.pe la 11 ne-am schimbat in pijamale si am venit toate la ei in camera. Ni s-a facut somn si ne-am intins toti intr-un pat in ordinea : el la perete, un baiat, eu si doua prietene ale mele. dupa 5 min, nu i-a convenit asezarea si ne-a asezat astfel : eu la perete, el, un baiat si cele doua prietene. noi 2 ne impingeam incet cu mainile si cu picioarele si dupa vreo 10 min, ne-am lasat mainile jos si ne-am luat de mana.am stat asa vreo 5 min, si dupa aia m-a luat in brate. Mi-a pus mana pe burta, si cand vroia sa o puna mai sus, nu l-am lasat, i-am mutat mana usor, pentru ca ne tineam de mana. si am astat asa vreo 2 ore. Dupaia am plecat toate la noi in camera si ne-am uitat la tv vreo jumate de ora, si ne-am dus iar la ei in camera. Duminica, cand ne intorceam acasa, m-a chemat langa el in microbuz, sub pretextul ca unuia de acolo  ii place de mine. dar nu am venit langa el, ci am stat pe un scaun in fata lui si am vorbit. Luni am incercat sa vorbesc pe mess cu el pentru ca un prieten de al lui mi-a dat id lui, dar el nu ma mai baga in seama prea mult. Ce credeti, in noapte aia a fost doar o distractie, sau ii place de mine si  nu vrea sa recunoasca?

Răspuns Câştigător
| Maya_3015 a răspuns:

Pot să îţi dau un sfat? Dacă el te plăcea cu adevărat, nu încerca să "îţi pună mâna mai sus" decât era necesar, ci stătea cuminţel în continuare şi te ţinea de mână. Din punctul meu de vedere, un băiat care face lucrul ăsta fără ca tu să îi permiţi (deşi nu ar fi tocmai indicat să o faci), nu ar trebui să însemne ceva pentru tine. În primul rând, pentru că el vrea să profite de tine (chiar dacă ţie ţi se pare că este cel mai scump om din lume şi că, într-un fel sau altul, este "normal" ceea ce face), iar în al doilea rând, nu merită să te înjoseşti pentru om ca el, căruia nu îi pasă decât de un singur lucru (sper că ai înţeles la ce mă refer... mai ales dacă tu spui că el nu te-a băgat în seamă prea mult atunci când vorbeaţi pe mess).
Iar ca să îţi răspund la întrebare... da, poate că, din punctul lui de vedere, a fost doar o distracţie de moment sau poate că, într-adevăr îi place de tine şi nu vrea să recunoască. Însă, repet: dacă te plăcea cu adevărat nu proceda aşa... Bine, acum este alegerea ta ce vei face mai departe în legătură cu el, chiar dacă noi îţi oferim răspunsul pe care îl cauţi. Dar ai grijă în ceea ce-l priveşte! :-)

9 răspunsuri:
| The0nly a răspuns:

Pai poate sa fie mai multe! 1. Poate a vi avut chef de joaca in seara aia 2. Daca i place de tine vei putea vedea cum se comporta in jurul tau sau in cel mai rau caz intreaba-l pe un prieten de-al lui daca simte ceva pentru tine si din astea 3.Ma gandesc ca daca nu i placea de tine numai facea ce faceawinking bafta

| mgtow a răspuns:

El vroia sa iti bage mana pe unde ai mai mult xxx si e cam nesimtit nu crezi? Asa nu se cunoaste omul sa stii ci iti dai seama ca e disperat sexual.

| baran131 a răspuns:

Ii place dar ii este rusine sa iti zica spune-i tu prima!

| SweetGirl_9963 explică:

Si sa va mai zic kv : m-a bagat la ignor cand l-am intrebat daca ii place de mine

| PisikaNeagra a răspuns:

Eu zic sa nu te combini cu didi ca e un nebun laughing)
doar se distra, nu e pregatit :/ da-i timp
fundita o3

greece12
| greece12 a răspuns:

Poate ca nici el nu stie prea bine.Lasa-i timp sa se gandeasca.Are id-ul tau acum.Tu,primul pas l-ai facut,acum astepti. Daca el nu mai face nimic,daca nu te abordeaza pe mess deloc,e clar,doar curiozitati avea si nu va fi nimic. Daca incepe sa-ti vorbeasca, e ok, ii placi si vrea si continuarea.Deci,sfatul meu e sa astepti.Nu-l mai aborda pe mess, stai on line, te va vedea.Acum,numai de el depinde.Mult noroc!

| SweetGirl_9963 explică:

@greece12 ma are la ignor si nu ma mai vede pe mess

| PisikaNeagra a răspuns:

Dazzule,da-mi fundita plzz o3
3motive pentru care n ai sanse:
1.nu te baga in seama
2.nu iti raspude la tel(?)
3.nu te abordeaza
4.ai 10% sanse sa te placa
:/

| NimeniAlta99 a răspuns:

Ehe...eu stiu toata povestea asta( pentru ca sunt una dintre"cele doua prietene")mhai mai bine nu mai faceati toata asta pentru ca baiatul acela pe porecla"Didy" era sa te violeze atunci si nu mai era atat de bine pentru tine:* big grin...si sa stii ca a mai fac asa de vreo 200 de ori cu alte fetelaughingrolling on the floor