| ecristinamc a întrebat:

Deci...sa incep cu inceputu'laughing
Eu il plac pe un baiat de la mine din cls' care e fff dragut:X trecem pestelaughing
Cred ca si lui ii place de mine pentru ca intoarce capu' oriunde m'as duce si mereu imi cere parerea cu orice...se comporta altfel cu mine fata de alte fete.
As vrea sa aflu daca el chiar ma place.As incerca un joc' sa vad daca poate fi gelos sau cea dar n-am nici o idee... Voi ce spuneti? Cum pot afla?

Răspuns Câştigător
| Sperman a răspuns:

Nu incerca nici un joc, poate el nu prea tine la glume proaste si s-ar putea sa te alegi cu buza unflata.
Cel mai bine e sa intri in discutie cu el, eu spun ca te place.
De ce evitati subiectele cu persoana iubita? Spune-i domnule o data ce simti si macar asa sti ce ai de facut. Ehhh in viata trebuie sa fii hotarat daca vrei sa obtii ceva findca nu o sa-ti cada din cer in brate,

4 răspunsuri:
| Phutui a răspuns:

Ai incercat sa vorbesti cu el?laughing)

| ecristinamc explică:

Mersi tuturor de raspunsuri.
Acum l-a mutat cu mine in banca si ...chiar daca nu l-am intrebare mi-am dat seama ca ma place.si eu pe el:X

| hearhit a răspuns:

Pai poti sa-ti incerci joculetele. dar ai grija cu dq te place s'ar putea sa'l faci prea gelos. dq vrei o parere, aceea este sa discuti cu el si sa abordezi subiectul, sau sa rogi o prietena de'a ta care crezi cu o sa'i spuna

| psihoolove a răspuns:

Cred ca ar trebui sa vb cu el. nu sa apelezi la joculetselaughing