| alinelu98 a întrebat:

Deci...Sa incep cu inceputul.anul trecut a venit o fata noua la noi in scoala de anul trecut de cand am vazut-o mi-a placut de ea.si anul asta m-am combinat cu ea.am o saptamana de cand sunt cu ea. dar a spus ca vreau sa ma schimb.am 13 ani ea are 14.eu stau mai mult cu baieti.sunt mai rau adica la ore fac skandal ...is mai nebun asalaughing si ea zis ca vr sa ma schimb sa stau mai mult cu ea etc. si sa ma schimb de la sine cum cred eu ca ii place stiu o mare parte dar mai ziceti si mie cum sa fiu (fetele mai mult.stiu mai multe big grin) si mie mi-a spus ca intr-o sa ma schimb si daca nu ne despartim si i-a spus prietenei ei ca cica ne-am despartit si acu nu stiu ce sa mai cred sunt cu ea sau nu.si maine sa vb cu ea. a spus sa ii arat ce simt pentru ea. dar nu gasesc momentul pentru ca toti se baga cand vr sa o sarut sau sa ii zic ceva.vine unu si altu.nu stiu cum sa ii arat. ziceti si voi ce sa fac sau ce sa cred ca tin la ea fffffffffff mult pe mine ma cheama alin pe ea alina am o prietena in clasa ea ma comb cu alina si ii mai cer ei sfaturi da.na raspundeti va rog puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna,poate ca ea se simte neglijata de tine si ar vrea si ea mai multa atentie din partea ta si sa iti petreci mai mult timp in compania ei decat cu prietenii.Fa-ti mai mult timp pentru ea,arata-i ca tii la ea,eu zic sa ii faci complimente,sa te porti frumos cu ea,sa o iei de mana cand va vedeti si sa fi tandru cu ea. Discuta cu ea si intreba-o cum si-ar dori sa fie relatia voastra si cum i-ar placea sa te comporti tu, poate ca ei chiar ii place de tine dar daca tu nu ii arati, e posibil sa o pierzi si sa ti-o fure altul.Fi mai atent si grijuliu cu ea daca iti pasa de ea, intalneste-te cu ea, iesi cu ea la o plimbare si arata-i ca poti sa fi si altfel fata de cum ai fost pana acum.

3 răspunsuri:
| 0IoAnA0 a răspuns:

Uite ce sa faci: maine sau azi (aici depinde si de orarul vostru de la scoala) invit-o afara DAR FARA PRIETENI doar voi doi...si atunci puteti sa va plimbati si mergeti la o prajitura ceva...si atuci ai prilejul sa o tii in brate, de mana, sa o saruti(k doar nu mai are cine sa vina.laughing) succes!:*

| 123Julia a răspuns:

Eu iti zic sa faci asa:puteti sa va plimbati si mergeti la o prajitura ceva...si atuci ai prilejul sa o tii in brate, de mana, sa o sarutisi s-o aduci la tine aksa si sa iti dai tricoul jos si daca te intreaba de ce iti dai tricoul jos ca ti-e cald si apoi convingeo sa faca cunostinta cu jack balosul si daca ii place continuati. dar fii atent sa nu fie parintii tai aksa. daca sunt te omoara.bafta!

| SkyesSell a răspuns:

Diferentele de varsta nu cont, daca o placi poate ca ea nu te palce fai un test nu mai vb cu ea si la un moment dat se va supara si o sa te intrebe dc nu o mai bagi in seama(daca se intampla inseamna ca tine la tine). Bafta si mult noroc. Funda?