Cred ca puteti avea o Relatie dar ceva e dubios acolo de uneori se feres-te sa se arate cu tine . Cred ca se gandes-te ca il vede lumea cu tine -prietenii -si or sa ai spuna varului sau.Ce o sa zic ala -Ce faci ma am fost eu cu ea si acum o iei si tu .Asa ca vorbeste cu el si explica-i situatia actuala. Spune-i ca il vezi mai mult de cat un prieten si ca nu e normal sa te saruti cu un prieten -exista o legatura intr-e voi si el nu isi da seama -Cand Sentimentele o iau inantea ratiunii el te saruta si nu poate sa se abtina dar apoi realizeaza ca unii oamei l-ar mustra pentru ceea cer face. Oricum o realtie e ceva frumos si nu conteaza cu cine ai fost inainte -ei sunt veri si nu frati . Suucesx!
Am eu un sfat foarte bun pentru tine: pune mana pe carte ca esti varza atat la scris cat si la exprimare! Imi place "suntem mega apropiati". Cool baby, oh yeah!
Buna.
Gandeste-te ca azi va sarutati fiind doar prieteni si maine el se combina cu o alta fata. Tie cum iti va pica?
Mai bine spune-i tot ce simti, intreaba-l daca are sentimente pentru tine si daca da, incercati sa fiti mai mult decat prieteni. Daca nu simte nimic decat prietenie, mai bine pune capat la asta. Daca veti continua asa pana la urma tot vei suferii.
Bafta!
Asta cu verisorii.e megabucluc.naspa nu se simte confortabil sa se sarute cu verisorul luicel putin asa gandesc baietii
Eu cred ca esti meganeexperimentata. Ar trebui sa-l mai lasi pe tip. Nu observi ca doar megaprofita de tine? E un megabou. Megabafta! :*
Buna imi pare rau sa iti spun dar am impresia k nu esti decat o roata de rezerva pentru el, sfatul meu, pune capat asa nu merge si nici nu va merge nu te mai amagii singura cunoaste si pe altcineva caruia nu ii este rusine cu tine
Buna imi pare rau sa iti spun dar am impresia k nu esti decat o roata de rezerva pentru el, sfatul meu, pune capat asa nu merge si nici nu va merge nu te mai amagii singura cunoaste si pe altcineva caruia nu ii este rusine cu tine
HappynewCenusa întreabă: