anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci sa incep cu inceputul. Povestea mea e cam lunga dar voi incerca sa o scurtez. De acum vreo 2 luni imi place de un baiat el e mai mare ca mine dar problema mea este ca el este indiferent si gaseste tot felul de scuze ca sa nu ma refuze in fata[e destul de dragut ca face asta ] dar mie nu imi convine ca este indiferent. Eu nu stiu daca il iubesc sau nu, desi toti imi spun ca il plac doar pentru exteriorul lui, nu pentru felul cum se comporta si asa mai departe [dar oricum nu am ajuns sa il cunosc foarte bine] Nu stiu ce sa fac cum sa. i atrag atentia sau sa il fac sa imi acorde el atentie desi nu ne prea vedem pot spune ca ne vedem foarte rar si atunci eu nu stiu ce sa ii zic cu ce sa ma bag in seama. El mi. a spus de 100 de ori ca nu sunt genul lui dar eu tot nu ma potolesc [eu am 16 ani iar el 17]
Dau funda la cel mai bun raspuns care ma ajuta

2 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Da-i pace, te comporti ca o disperata, scoate-ti-l din cap.Iti pierzi si timpul de pomana si toata demnitatea din cauza unei idei fixe. Potoleste-te!

| natalia_7677 a răspuns:

Daca iti zice ca nu esti genul lui aunci poate chiar nu te place. eu sunt de parere ca daca nu te place atunci nu are rost sa iti pierzi vremea cu el. tu alegi!