Dar daca "prietena" ta a inventat totul? eu zic sa ii spui ca nu esti pregatita sa mai astepte un timp ...mai mult asa... daca e de acord te iubeste daca nu e clar!
Vhiar nu ai inteles ce ai de facut? Tu stii foarte bine, dar iti este greu! E posibil ca inca sa nu te fi parasit tocmai ca inca nu te-a avut plus ca a mai pus si un pariu! Parereamea : PARASESTE-L chiar daca va mai insisita sa te impaci cu el! Va insista mai mult pentru pariu
Parasestel vrea decat sa te foloseasca nimic mai mult ar fi trebuit sa iti fi dat seama.plus ca sunteti de 4 luni ceea ce e relativ putin.deci iti iei teapa mare daca mai stai cu el
Si mie mi s-a intamplat la fel.eu zic sa te desparti de el pentru ca el nu te apreciaza pentru ceea ce esti ci pentru ceea ce poti face si orikat sar ruga de tine nu-l ierta
Parasateshte-l fara sa-tsi para rau, pretsuieshte-te pe tine, plus la asta 4 luni nu cred ca este de ajuns pentru ceva mai mult... daca ii ve-i ofereri ceea ce isi doreshte in scrut timp ori te va parasi, ori doar te va folosi, respectat-te pe tine si nu permite ca cineva sa-tsi injoseasca numele atit de mult...Bafta!